January 8, 20187 yr Ne, ali imam ćaleta koji to radi Sledeći misli da su "katodna i kanalizaciona, dvije bratske cijevi"* * Rambo Amadeus, LM hit
January 8, 20187 yr prezirem ramba, debil, umišljen, najgori treš ikada... lažni intelektualac koji umrtvljuje mozak. NE, fuj i pu pu Sledeći se seća generalne probe i odrađivalije u školi! Emisija na 3k
January 8, 20187 yr secam se da sam pala u nesvest na generalnoj probi hora, godisnjeg koncerta, u osnovnoj skoli. pritom ni ne pevam dobro. sledeci, naprotiv, izuzetno peva.
January 8, 20187 yr Ne, al sam gulio harmoniku 6 godina u nižoj muzičkoj školi Sledeči je trenirao neki sport u mladosti
January 8, 20187 yr nisam. odabrali me za žensku košarku u okk beograd - pobegla sam nakon prvog treninga jer su se ogavne devojčice tukle. ne računam poziciju levog beka u rukometaškoj ekipi razreda. mrzim sport. sledeći je besan na sebe.
January 8, 20187 yr ne, očekuje me krevet i spavanjac. sledeći je danas/večeras bio u lepom restoranu.
January 9, 20187 yr Lep restoran je dosao do mene, tj foodpanda delivery , jer me mrzelo da kuvam. Opet. Sledeći u krompir pire stavlja margarin umesto maslaca.