jms_uk Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Da. Sledeci misli da je pacetina ukusnija od piletine.
mlatko Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Da, ali ne znam zasto [emoji23]sledeci voli buraniju u ljutkastom sosu
Hippie Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 sledechi bi voleo da boranija nestane sa lica zemlje
beta Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 ne. volim je u tuna salad. sledeći mora da kupi nove patike za sport.
mammy two shoes Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 netačno. ove koje imam još se nisu raspale. sledeći se svađa sa televizorom
Filozof manijak Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Ne, ali imam ćaleta koji to radi Sledeći misli da su "katodna i kanalizaciona, dvije bratske cijevi"* * Rambo Amadeus, LM hit
MilenaS Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 prezirem ramba, debil, umišljen, najgori treš ikada... lažni intelektualac koji umrtvljuje mozak. NE, fuj i pu pu Sledeći se seća generalne probe i odrađivalije u školi! Emisija na 3k
roksi Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 secam se da sam pala u nesvest na generalnoj probi hora, godisnjeg koncerta, u osnovnoj skoli. pritom ni ne pevam dobro. sledeci, naprotiv, izuzetno peva.
Filozof manijak Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Ne, al sam gulio harmoniku 6 godina u nižoj muzičkoj školi Sledeči je trenirao neki sport u mladosti
pt 2.0 Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 nisam. odabrali me za žensku košarku u okk beograd - pobegla sam nakon prvog treninga jer su se ogavne devojčice tukle. ne računam poziciju levog beka u rukometaškoj ekipi razreda. mrzim sport. sledeći je besan na sebe.
kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 samo u iznimnim situacijama sledeg posao tek očekuje
beta Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 ne, očekuje me krevet i spavanjac. sledeći je danas/večeras bio u lepom restoranu.
MilenaS Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Lep restoran je dosao do mene, tj foodpanda delivery , jer me mrzelo da kuvam. Opet. Sledeći u krompir pire stavlja margarin umesto maslaca.
Filozof manijak Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Na pamtim kad sam poslednji put jeo pire. Sledeci je kofein junkie
Recommended Posts