January 6, 20187 yr Tačno. Jela sam manje nego inače, i ništa praznično. Sledeći putuje van zemlje ovog meseca.
January 6, 20187 yr tačno. imam jednu lujku koja mi redovno za sve praznike šalje čestitke u stihu. šta da radim kad to voli. sledeći se još uvek izležava po krevetu umesto da ustane i skuva kafu. Edited January 6, 20187 yr by beta kentauri
January 6, 20187 yr Izlezavam se, jer sam se samobanovao od bančenja večeras :( Sledeći dočekuje Božić u roditeljskom domu
January 7, 20187 yr Ne, vec odavno (1996. poslednji put)Sledecem je rodjendan ovog meseca.Sent from my iPad using Tapatalk
January 7, 20187 yr nisam. čitav dan sam u kući. sledeći se prejeo i sad brekće ko lokomotiva (od sutra dijeta).
January 7, 20187 yr Nikad ne brekcem posle dorucka i nikad na dijeti (nisam bio).Sledeci doruckuje isto/slicno svaki dan kod kuce. Sent from my iTelephone using Tapatalk
January 7, 20187 yr Ne, kuća ne. Povremeno stavljam kore južnog voća na radijator, ali meni je miris 1 bohora koji se širi stanom zakon. Sledećem je lešnik >> badem >> orah?
January 7, 20187 yr Skoro, badem>>lesnik>>orah sledeci vise voli almond i/ili hazelnut snickers od obicnog...
January 7, 20187 yr snickers mi je presladak tako da ga ne jedem. sledeći ne voli suvo grožđe u kolačima.