December 31, 20177 yr Nope. Sledeci je smislio/doneo rezolucije za 2018.Sent from my iTelephone using Tapatalk
December 31, 20177 yr Voleo dok sam bio klinac a onda sam video preplašene kere i sad mrzim petarde. Sledeći glumi ravnodušnost ali se krišom raduje Novoj Godini.
December 31, 20177 yr Tacno, jel to znaci da sam prividno ravnodusan al u dusi se radujem? mada mi je cura zaplenila jedan poklon za sebe, a nisam se cak ni bunio duze od pola sata... osecam starim i rastem u gadnog dedu.sledeci proganja gadne dedove.
January 1, 20187 yr imali smo nekog dedu namcora, koji je ziveo u prizemlju zgrade dvorista gde smo se igrali i redovno bacali loptu o zid njegovog stana. zvali smo ga sekirica jer nas je par puta pojurio s necim sto nam je licilo na sekiru (ili smo izmislili da je bilo tako!). elem, sada shvatam koliko smo bili nesnosni i narusavali mu mir. zapravo, mene to malo proganja. (btw, procitala 'gladne') sledeci voli popodnevne dremke.
January 2, 20187 yr pa kako drugacije da dobijem zimsku dlaku sledeci je probao nesto od hrane za pse
January 2, 20187 yr ne za pse, al redovno kradem vochkice koje su namenjene mom pernatom drugaru sledechi bi voleo da poseduje sibirsku macku
January 2, 20187 yr volela bih bilo kakvu mačku, ko bi tu koga posedovao druga je tema sledeći bi voleo da je opušteniji nego što jeste Edited January 2, 20187 yr by Sara
January 2, 20187 yr nope, uvek sam opustena taman onoliko kolko treba sledechi voli da gleda svoja posla