roksi Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 netacno. za nekih sest sati. sledeci je prase u kineskom horoskopu.
jms_uk Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Nope. Sledeci je smislio/doneo rezolucije za 2018.Sent from my iTelephone using Tapatalk
Zico Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Nema leba od toga, netacno. Sledeci obozava da baca petarde
Bujodrag Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Voleo dok sam bio klinac a onda sam video preplašene kere i sad mrzim petarde. Sledeći glumi ravnodušnost ali se krišom raduje Novoj Godini.
mlatko Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Netacno.(i) sledeci glumi radost ali se krisom ravnodushi.
Milosh76 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Delimicno tacno, jer mi NG sve manje znaciSledeci je kupio sebi nesto za NG
mlatko Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Tacno, jel to znaci da sam prividno ravnodusan al u dusi se radujem? mada mi je cura zaplenila jedan poklon za sebe, a nisam se cak ni bunio duze od pola sata... osecam starim i rastem u gadnog dedu.sledeci proganja gadne dedove.
roksi Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 imali smo nekog dedu namcora, koji je ziveo u prizemlju zgrade dvorista gde smo se igrali i redovno bacali loptu o zid njegovog stana. zvali smo ga sekirica jer nas je par puta pojurio s necim sto nam je licilo na sekiru (ili smo izmislili da je bilo tako!). elem, sada shvatam koliko smo bili nesnosni i narusavali mu mir. zapravo, mene to malo proganja. (btw, procitala 'gladne') sledeci voli popodnevne dremke.
ToniAdams Posted January 1, 2018 Posted January 1, 2018 naravno sledecem je gadnije kad naleti na ljucku nego na psecu dlaku
ToniAdams Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 pa kako drugacije da dobijem zimsku dlaku sledeci je probao nesto od hrane za pse
Hippie Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 ne za pse, al redovno kradem vochkice koje su namenjene mom pernatom drugaru sledechi bi voleo da poseduje sibirsku macku
Sara Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) volela bih bilo kakvu mačku, ko bi tu koga posedovao druga je tema sledeći bi voleo da je opušteniji nego što jeste Edited January 2, 2018 by Sara
Hippie Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 nope, uvek sam opustena taman onoliko kolko treba sledechi voli da gleda svoja posla
Recommended Posts