December 21, 20177 yr Tacno. 20 zimskih radnih, 15 zimskih kucnih, 15 zimskih za spobodno vreme + 20 - 15 - 15 letnjihSledeci ima 10 pari rukavica
December 21, 20177 yr Netačno, stižem peške za 10ak minuta. Sledeći se ne seća kada je poslednji put putovao vozom...
December 22, 20177 yr Meni najbolji deo puta, tj putovanja negde je let avionom. Još ako je Qatar, Emirates ili Aeroflot, divota. Sledeći glasa za Đilasa na Beogradskim.
December 22, 20177 yr Vrlo moguce, s tim sto se glasa za listu, a ne za osobu, a Gradonacelnika bira vecina u Skupstini Begrada...Sledeci nije nijednom glasao ZA nekog ili neku stranku iz uverenja, nego uvek protiv licnosti/stranke
December 22, 20177 yr Author netačno sledećem je neprijatno kad mu ljudi otvoreno govore za koga su glasali i običava tim povodom menjati temu razgovora
December 22, 20177 yr Netacno, u stvari zavusi ko i zavisi gde/za koga.Sledeci ne moze da gleda u gole gleznjeve mladih ljudi naulici. Jeza ga hvata .
December 22, 20177 yr šta je to gležanj? to je članak? Zašto bi nekoga bilo jeza? Ne razumem, glupa sam, NE, @Milosh76 bogami, znam neke koji glasaju zbog nosioca liste. Sledeći je čuo za onu priću da se od vlažne kose na promaji dobija meningitis i umire.
December 23, 20177 yr Tacno, ne mogu da nadjem kola i izlaz jer imam uzasnu orijentaciju. Sledeci pije 3 u 1 kafu iz kesice.