December 19, 20177 yr Da, odnosno mene planiraju na njoj. ali sam prakticno domacin...Sledecem puca glava.
December 20, 20177 yr ne bas. prosecno. zapravo kad bolje rasmislim, iritiraju me histericne aktivnosti. vezbe izdrzljivosti su vec my cuppa. sledeci je opasan folirant.
December 20, 20177 yr pa i nisam neki. dosta mi je redukovan izbor hrane tako da često mrljavim. sledeći je sportski tip
December 21, 20177 yr da. nešto kao robert prosinečki. sledeći će se uključiti u predizbornu kampanju
December 21, 20177 yr netačno. jutros prvo bio fruštuk, onda na put. inače mi se dešava da prvu hranu unosim oko 4-5 pm. kafu sam zaboravio na spratu niže. saće siđem. maler je što je instant. sledeći gricka nokte i ne može da se okane te ružne navike.
December 21, 20177 yr nemam kuću, al možemo reći da sam nonšalantna prema novcu. uvek cvrčak, nikad mrav :( sledeći razmišlja o tome da odseče kosu na kratko.
December 21, 20177 yr netačno. nosim narukvice i ogrlice. volim da se kinđurim. sledeći kupuje čarape kao da je stonoga. sto pari.