December 18, 20177 yr Netacno, tek za 2 i po sata :( Sledeci nije mamuran kao ja i ne oseca se kao da ga je nocas jebao pun stadion
December 18, 20177 yr Well, no... not exactly. Sledeci ne ume da kaze "r". Edited December 18, 20177 yr by Meazza
December 18, 20177 yr Riba ribi grize rep... Razgovetno i jasno Sledeci zimi gleda da pobegne u toplije krajeve bar nedelju dana
December 18, 20177 yr Netačno, pre bih leti šmugnuo negde u ledene krajeve. Sledeći obožava bele noći
December 18, 20177 yr Ne, to je najlosija knjiga Dostojevskog. Samo te bele noci sam iskusio, ali verovatno je lepo u Petrogradu tada. Sledeci je trenirao vaterpolo.
December 18, 20177 yr Dakako, dok mi nisu maznuli. Sledeći je konzumirao napolitanke i žuti sok u kantini u Zabeli
December 19, 20177 yr jok sledeći misli da mango ima isti ukus ko paškanat i da je fujTacno. Edit: oh, wait! izguglao sam paskanat... ja ga volim, taj njegov miris... u supi je odlican, i u tursiji!Mango je meni kao nezrela dinja. sledeci je proveo dan u policiji
December 19, 20177 yr paaa, deo dana geografski u mup-u, ne znam da li se to računa. sledeći se smrzava