Ras Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Operisan od društvenog angažmana, bejzbola i tinkoma, ali ne u prethodnih mesec dana. Sledeći se oseća spremnim da sam izvši neku operaciju (makar Operaciju Laufer, ili operaciju oduzimanja)?
Zico Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Tacno, Operation Overlord ali preko Medal of Honora Sledeci jedva ceka da padne prvi sneg
Milosh76 Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 NegativSledeci jedva ceka prolece i lepo vreme
Filozof manijak Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Jok, volim malo da izmrznem. Sledeći se više umori za vikend, nego što se odmori.
MilenaS Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 da, treba kuću očistiti, kupatilo izribati, zato više uživam u poslu. sledeći je NATO supporter i mrzi Rusiju
Filozof manijak Posted December 2, 2017 Posted December 2, 2017 Netačno, indiferentan sam, i ne priznajem tu dihotomiju Sledeći je mizantrop
Lena Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ne, to me samo ošamuti. Sledeći ustaje čim čuje alarm, ne koristi snooze...
mlatko Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Ne, to me samo ošamuti. Sledeći ustaje čim čuje alarm, ne koristi snooze...Uglavnom jednom. Stavim alarm malo ranije da imam lufta, volim da dosanjam.Sledeci ima neku pesmu kao alarm. Koju?
Ras Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 San koji srećan sanjaš sam. Sledeći se uspavljuje pesmom? Kojom? Ili bez pesme, disciplinom?
pt 2.0 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 uspavljujem se tako što pustim neku YT emisiju, seriju ili film. i obavezno mi je svetlo uključeno. znači, obilje zvuka i svetlosti sledeći nerado ide na svoj posao u poslednje vreme.
Ras Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Netačno! Srbin sam i vojnik. Sledeći je na karaokama pevao Vojsko moja ne zovi me sada? Ili bi bar voleo da proba?
pt 2.0 Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 ne znam tu pesmu. al bih volela da obučem zlatnu haljinu i umotam ono perje oko vrata i da izbacim sve ljude iz karaoke kluba, pa da se dernjam uz neke pesme celu noć. sledeći se zaledio u kancu i cvokoće
Recommended Posts