December 1, 20177 yr Operisan od društvenog angažmana, bejzbola i tinkoma, ali ne u prethodnih mesec dana. Sledeći se oseća spremnim da sam izvši neku operaciju (makar Operaciju Laufer, ili operaciju oduzimanja)?
December 2, 20177 yr Tacno, Operation Overlord ali preko Medal of Honora Sledeci jedva ceka da padne prvi sneg
December 2, 20177 yr Jok, volim malo da izmrznem. Sledeći se više umori za vikend, nego što se odmori.
December 2, 20177 yr da, treba kuću očistiti, kupatilo izribati, zato više uživam u poslu. sledeći je NATO supporter i mrzi Rusiju
December 3, 20177 yr Ne, to me samo ošamuti. Sledeći ustaje čim čuje alarm, ne koristi snooze...Uglavnom jednom. Stavim alarm malo ranije da imam lufta, volim da dosanjam.Sledeci ima neku pesmu kao alarm. Koju?
December 3, 20177 yr San koji srećan sanjaš sam. Sledeći se uspavljuje pesmom? Kojom? Ili bez pesme, disciplinom?
December 3, 20177 yr uspavljujem se tako što pustim neku YT emisiju, seriju ili film. i obavezno mi je svetlo uključeno. znači, obilje zvuka i svetlosti sledeći nerado ide na svoj posao u poslednje vreme.
December 3, 20177 yr Netačno! Srbin sam i vojnik. Sledeći je na karaokama pevao Vojsko moja ne zovi me sada? Ili bi bar voleo da proba?
December 5, 20177 yr ne znam tu pesmu. al bih volela da obučem zlatnu haljinu i umotam ono perje oko vrata i da izbacim sve ljude iz karaoke kluba, pa da se dernjam uz neke pesme celu noć. sledeći se zaledio u kancu i cvokoće