October 31, 20177 yr Zna. Sledeći živi dugo na planeti a još nije naučio kako da se obuče shodno vremenskim prilikama.
October 31, 20177 yr gde zivim vremenske prilike ne osciliraju znacajno, pa verovatno zbog toga retko omanem. sledeci je bio u pjongjangu.
November 1, 20177 yr gde zivim vremenske prilike ne osciliraju znacajno, pa verovatno zbog toga retko omanem. sledeci je bio u pjongjangu. Bice u Pjongjangu druge nedelje jula ako Dragance ispuni svoje obecanje. Sledeci mrzi da bude probudjen od strane alarma i sanja o danima kada moze da se probudi kad bilo. Edited November 1, 20177 yr by noskich
November 1, 20177 yr Da. Ja sam stara snoozerka. Sledeći danas kupuje karte za neki filmski festivalčić.
November 2, 20177 yr Tačno, odbio naravno. Čak sam prisustvovao i šmrkanju praška za pecivoi kada je ortak baš tom istom što nam nudio zavalio prašak za pecivo "kao nekome ispalo kod njega u kiosku". Bilo je zanimljivo gledati ga očajnog kako čeka da počne da ga radi a ono ništa :( Sledeći je zavisnik od interneta.
November 2, 20177 yr Tacno. Sta je to zavisnik, idem da googlam. sledeci je ima kodkuce enciklopediju (koja nije zarasla u paucinu)
November 2, 20177 yr Pukla guma, otpao točak... da Sledećeg je posrao golub Edited November 2, 20177 yr by Sara
November 2, 20177 yr Jeste jednom davno, i to dok sam vozio biciklu ka kladionici, naravno nisam nista dobio. Ne znam koja je budala rekla da je sreca kada te poseru. Sledeci je za nick uzeo svoje pravo/krsteno ime