October 25, 20177 yr Netacno. pokvario sam topick. Sledeci moze da cita jedno, pise drugo a diktira nesto sasvim trece.
October 26, 20177 yr Da, silom prilika sam vozio kroz centar Beograda Sledeci misli da bi trebalo raskopati jos neku ulicu u BG, jer steta da samo njih 235742839477340 bude raskopano
October 26, 20177 yr Dvestatridesetpetbilionasedamstočetrdesetdvemilijardeosamstotridesetdevetmilionačetiristosedamdesetsedamhiljadatristačetrdesetjedan Sledeći bi da se napije, ali nema društvo :(
October 27, 20177 yr Nema potrebe, vrti mi se u glavi od broja koji si "procitao" :) Sledeci ide na kraci put(4-5 dana) za tacno nedelju dana
October 27, 20177 yr krajnici u 3-4 godini, još uvek pamtim sledeći je gladan i mora da siđe dole po klopu a mrzi ga
October 27, 20177 yr Ne, klopa je u rerni (jos 4 minuta). Sledeci ima plan(ove) za vikend. Sent from my iTelephone using Tapatalk
October 27, 20177 yr Ne, osim da sutra radi pola dana a za nedelju se isto prijavi da volontira. Jel se posao racuna kao plan za vikend? Edited October 27, 20177 yr by mlatko
October 27, 20177 yr claro. drugi vikend u životu nemaš sledeći će u ponedeljak da se detonira ispred nekog šaltera
October 27, 20177 yr On 27. 10. 2017. at 19:11, slepa živana said: claro. drugi vikend u životu nemaš sledeći će u ponedeljak da se detonira ispred nekog šaltera Tacno. Ne moram ni da kupujem eksploziv, samo im zapalim gasovod. Nisam ih obavestavao o stanju brojila 6 meseci i oni mi ne posalju jedan racun nego samo opomenu pred iskljucenje. Gazda stana me napenalio jer je opomena dospa na njegovu adresu i ja ih zovem da prijavim stanje i evo dva meseca cekam i nista. Nece vise moje pare [emoji20] (ni videti) sledeci jurisa na vetrenjace