Lancia Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 uf, koliko ima da se cita, verovatno, ne. sledeci je smotan, kad je stani-pani.
beta Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 kad bolje razmislim, uopšte nisam smotana sledeći priča tiho i retko se dere
Filozof manijak Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) Netačno, suprotno od toga Edit.: ulete beta u medjuvremenu. Za njeno pitanje, odgovor je: tačno. Sledeci je smotan kada treba raditi precizne radnje prstima, tzv.sakat u prste Edited September 6, 2017 by Filozof manijak
slepa živana Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 netačno. mogu da razvežem dlaku vezanu u čvor. jedino ne umem da smotam. sledeći u pošti misli ovako: treba baciti bombu...
Mil@n Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Pa, pre mislim da treba da zaposle još nekoga, pošto kada vidim nas 30 i jedan šalter nije mi dobro od besa. Ma ej... Može i bomba nek ide život. Sledeći ne slavi slavu jer smatra da je to glupost.
Filozof manijak Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 netačno. mogu da razvežem dlaku vezanu u čvor. jedino ne umem da smotam. MIslim da je glupost, al slavim zbog matorih Sledeći ne podnosi miris tamjana.
mlatko Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Kako kad... nekad mi cak i godi u umerenim kolicinama. Sledeceg ne radi kolonjska.
Krošek Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 tacno, kolonjsku drzim u veceu za goste ako hoce da osveze malo zrak posle kakanja sledeci potrosi u proseku bar deset papirnih ubrusa dnevno.
ordi Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 (edited) da (deset listova), kad se setim da kupim sledeći ne voli cimet Edited September 7, 2017 by ordi
Filozof manijak Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 netačno, udavio bih se u istom Sledeći voli jače začinjenu hranu
Tolaa Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Netacno, obozavam. Sledeci ne razume kako neko moze da voli gorko.
pt 2.0 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 ja sve razumem i sve volim sem pihtija i iznutrica i manje-više mesa kao takvog. sledećem je jako fizički loše, dan drugi.
Delija67 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 ne, sasvim mi je dobro sledeci je jak u sutu i za dva i za tri, a moze i da probije jako do samog kraja u stilu spanskih bekova
Mil@n Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 Bio nekad, od kada sam prestao da treniram basket, pogoršali mi se procenti :( Sledećem curi nos ovih dana.
Recommended Posts