September 6, 20177 yr uf, koliko ima da se cita, verovatno, ne. sledeci je smotan, kad je stani-pani.
September 6, 20177 yr Netačno, suprotno od toga Edit.: ulete beta u medjuvremenu. Za njeno pitanje, odgovor je: tačno. Sledeci je smotan kada treba raditi precizne radnje prstima, tzv.sakat u prste Edited September 6, 20177 yr by Filozof manijak
September 6, 20177 yr netačno. mogu da razvežem dlaku vezanu u čvor. jedino ne umem da smotam. sledeći u pošti misli ovako: treba baciti bombu...
September 6, 20177 yr Pa, pre mislim da treba da zaposle još nekoga, pošto kada vidim nas 30 i jedan šalter nije mi dobro od besa. Ma ej... Može i bomba nek ide život. Sledeći ne slavi slavu jer smatra da je to glupost.
September 6, 20177 yr netačno. mogu da razvežem dlaku vezanu u čvor. jedino ne umem da smotam. MIslim da je glupost, al slavim zbog matorih Sledeći ne podnosi miris tamjana.
September 6, 20177 yr Kako kad... nekad mi cak i godi u umerenim kolicinama. Sledeceg ne radi kolonjska.
September 6, 20177 yr Author tacno, kolonjsku drzim u veceu za goste ako hoce da osveze malo zrak posle kakanja sledeci potrosi u proseku bar deset papirnih ubrusa dnevno.
September 7, 20177 yr da (deset listova), kad se setim da kupim sledeći ne voli cimet Edited September 7, 20177 yr by ordi
September 7, 20177 yr ja sve razumem i sve volim sem pihtija i iznutrica i manje-više mesa kao takvog. sledećem je jako fizički loše, dan drugi.
September 7, 20177 yr ne, sasvim mi je dobro sledeci je jak u sutu i za dva i za tri, a moze i da probije jako do samog kraja u stilu spanskih bekova
September 7, 20177 yr Bio nekad, od kada sam prestao da treniram basket, pogoršali mi se procenti :( Sledećem curi nos ovih dana.