Filozof manijak Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Nisam :( Sledeći zna kako je nastao izraz "miholjsko leto"
pt 2.0 Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 hm. po miholjdanu? sledeći jako slabo vidi danas i u panici je od toga
beta Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 umara mi se desno oko ali nisam u panici. sledeći uživa u kafi
Simon Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Тачно, малоприје прихајао кући Сљедећи не мора сутра ујутро на посао
Tolaa Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Putovanje u Gruziju, kacice kraj oktobra. Sledeci voli negro bombone.
Sara Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 nikad, uvek sam 1+2 ....nikad nije voleo koka kolu
Filozof manijak Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Netačno, obožavao sam je kao klinac (gresi iz mladosti) Sledeći više voli koka kolu od pepsi kole.
Milosh76 Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Dok sam pio gazirano da... Sledeci vise voli Vrnjci nego Knjaz Milos vodu
Simon Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ни једну, никада нисам волио минералну воду Сљедећи не воли смокве
pt 2.0 Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 hm. volim sveže, sušene su mi preslatke. sledeći ima dogovor za piće posle posla.
Tolaa Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Imam dogovor za posle posla, verovatno cemo nesto i popiti. Sledeci ne sme da gleda majstore kad nesto popravljaju na krovu.
beta Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 smem i moram sledeći uspešno izlazi na kraj sa majstorima po kući
Krošek Posted September 6, 2017 Author Posted September 6, 2017 (edited) tacno obozavam majstore sledeci kad ceka u posti razmislja kako je to jedna divna ustanova, sa lepom istorijom, izvanredno dostignuce covecanstva, jedan simbol otvorenosti i kosmopolitizma, kako je prijatno unutra i kako radi klima, podovi uglacani stakla od saltera oprana, kako je lep taj mermer i koliko je nasa posta lepsa od one u bangladesu, kako ljudi lepo rade svoj posao, svi dobiju ono po sta su dosli skupilo se staro i mlado... Edited September 6, 2017 by Krošek
Recommended Posts