August 22, 20177 yr Ne. Em nemam bas odredjeno radno vreme, em se ne zadrzavam dugo. Mislim da sam jednom ostala do 18h, i to zato sto sam imala nesto blizu posla kasnije, pa mi se nije dalo da idem kuci. Inace sam do 16.30 uglavnom vec napolju. Sledeci danas puca od energije.
August 22, 20177 yr Pucam, što je čudno jel sam zaspao u pola 6. Ali toliko stvari za odraditi korisnih, pa me roka adrenalin. Sledeći je nekad bio u neposrednoj životnoj opasnosti.
August 22, 20177 yr Nisam, niti sam ikad imao isti :) Sledećeg je ove godine kaznila saobraćajna policija
August 22, 20177 yr kaznila je mog sapatnika ali blago jer imaju isti hobi sledeci napamet daje nepogresive smernice za snalazenje u prostoru Edited August 22, 20177 yr by bosque
August 22, 20177 yr Bojim se da mi orijentacija u prostoru nije baš na tom nivou... Sledeći dobro funkcioniše kad je pod pritiskom da obavi gomilu stvari...
August 23, 20177 yr Kako kad, dešavali su mi se kiksevi par puta kad nisu trebali. Sledeći je odgledao film koji ga oraspoložio.
August 23, 20177 yr Ne pamtim kad sam gledao bas dobar film, vise sam orijentisan na serije Sledeci ide sutra na stadion da bodri Zvezdu