bosque Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) iam neki ustvari nije bajs nego rameur ali prepravljen tako da nogama okreces tockove, u svakom slucaju ne koristim ga. sledeci je sa barem jednim bivsim partnerom ostao dobar prijatelj i cuva tu dragocenost Edited August 8, 2017 by bosque
Gospodin Slucaj Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 (edited) samo ovo https://cafeastrology.com/ a i vi ćete čitati to believe me ;) sledeći je pokušao da odgleda ispovest šinejd okonor ali nije uspeo jer ništa razumeo nije Edited August 8, 2017 by Gospodin Slucaj
James Marshall Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Nisam, daj link Sledeći je danas jeo više od 3x i opet je gladan :D
Tpojka Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 I ne i da. Sljedećeg nerviraju zaostaci jogurta u flaši.
Lena Posted August 8, 2017 Posted August 8, 2017 Ma gde još i oko toga da se nerviram... Sledeći ume da napravi kiselo mleko.
pt 2.0 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Dabome da umem. To me othranilo u detinjstvu. Sledeci voli planinu vise od ravnice.
Tolaa Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Oooo, da! Jeste da sam odrasla u Vojvodini (na Fruskoj, srecom!), ali ravnica mi je ubitacna. Sledeci prica ijekavicom.
Gospodin Slucaj Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 (edited) ne više :( a lepša mi je ijekavice (pjesma...) sledeći se toliko seljakao da sad ima čudan akcenat Edited August 9, 2017 by Gospodin Slucaj
Filozof manijak Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Tačno, i niko ne može pogoditi odakle sam, pošto sam sa mnogo različitih mesta. Sledeći je grammar nazi.
Milosh76 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Za neke stvari da (sumLJam, menaDJer, Hvali...) a za neke ne (tacka na kraju recenice na internetu ili u SMS porukama) Sledeci ce odgovoriti na sopstveno pitanje
Milosh76 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Ne, niti cu Sledeci voli svezu papriku da gricka uz rucak
pt 2.0 Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 bah, ja da mogu obukla bih se u sveže paprike. u svim izdanjima ih volim, sirove, punjene sirom, pržene sa sirom, pržene sa jajima i sirom, punjene, pečene s lukom... PAPRIKA 4EVER sledeći je popizdeo nešto
Recommended Posts