August 8, 20177 yr iam neki ustvari nije bajs nego rameur ali prepravljen tako da nogama okreces tockove, u svakom slucaju ne koristim ga. sledeci je sa barem jednim bivsim partnerom ostao dobar prijatelj i cuva tu dragocenost Edited August 8, 20177 yr by bosque
August 8, 20177 yr samo ovo https://cafeastrology.com/ a i vi ćete čitati to believe me ;) sledeći je pokušao da odgleda ispovest šinejd okonor ali nije uspeo jer ništa razumeo nije Edited August 8, 20177 yr by Gospodin Slucaj
August 9, 20177 yr Dabome da umem. To me othranilo u detinjstvu. Sledeci voli planinu vise od ravnice.
August 9, 20177 yr Oooo, da! Jeste da sam odrasla u Vojvodini (na Fruskoj, srecom!), ali ravnica mi je ubitacna. Sledeci prica ijekavicom.
August 9, 20177 yr ne više :( a lepša mi je ijekavice (pjesma...) sledeći se toliko seljakao da sad ima čudan akcenat Edited August 9, 20177 yr by Gospodin Slucaj
August 9, 20177 yr Tačno, i niko ne može pogoditi odakle sam, pošto sam sa mnogo različitih mesta. Sledeći je grammar nazi.
August 9, 20177 yr Za neke stvari da (sumLJam, menaDJer, Hvali...) a za neke ne (tacka na kraju recenice na internetu ili u SMS porukama) Sledeci ce odgovoriti na sopstveno pitanje
August 9, 20177 yr bah, ja da mogu obukla bih se u sveže paprike. u svim izdanjima ih volim, sirove, punjene sirom, pržene sa sirom, pržene sa jajima i sirom, punjene, pečene s lukom... PAPRIKA 4EVER sledeći je popizdeo nešto