December 18, 20159 yr ha. nemam tavan! hvala svevisnjim vilama, patuljcima & slavenskim i belosvetskim bozanstvima. mene bi malo bilo strah. misici + bubice + ko zna sta vec. sledeci/a priprema vrhunsku supu od koprive.
December 19, 20159 yr Ne, ali leti stalno srecem zeke u dvoristu, pa k'o da su moji. Sledeci reciklira.
December 19, 20159 yr Author netacno sledeci je makar jednom stavio dzak smeca na balkon kada se napunio, da bi ga kasnije bacio
December 20, 20159 yr ne zna ali zna gde se nalazi magija (ima jedna klupa...) sledeci kada vidi da je na pomolu neka sorka uskace i samim prisustvom sve razresava (da da, sila...) Edited December 20, 20159 yr by bosque
December 20, 20159 yr smara me ponuda za docek i to sto me mrzi da nadjem nesto... euforiju uopste ne osecam Sledeci planira neko putovanje u inostranstvu (gde?)
December 20, 20159 yr Javila se ponovo želja, čeka se neka egzotična destinacija, po mogućstvu neka divljina, više avantura nego klasično putovanje, da bum iskren malo mi dojadio klasičan turizam, sightseeing, fotkanje, tralala. Sledeći nikad nije bio u Africi ali bi voleo.