July 25, 20177 yr Netacno, nisam popila nijedno bar 10 godina. Sledeci je bio zaljubljen u nekog svog profesora/ku.
July 25, 20177 yr netačno mada me uzbuđivao profesor informatike u srednjoj sledeći se bar nekad toliko napio da je se sledeći dan probuuudio pjan
July 25, 20177 yr baš toliko mnogo nisam nikad :) sledeći se ne seća par sati iz svog života (zbog alkohola ili zbog drugih razloga)
July 25, 20177 yr Pretacno. Kombinacija umora i alkohola na eks je ubitacna. Sledeci psuje kisu i vreme.
July 26, 20177 yr Ukoliko me znanje iz matematike iz osnovne ne vara, arapske cifre su one koje koristimo, tako da odgovor je: tačno Sledeći zna šta je palimpsest
July 26, 20177 yr Ukoliko me znanje iz matematike iz osnovne ne vara, arapske cifre su one koje koristimo, tako da odgovor je: tačno Sledeći zna šta je palimpsest Zovu se arapske jer su nastale od arapskih cifara. One koje se stvarno koriste u arapskom i persijskom svetu su zapravo drugacije, mada jesu slicne. Pretpostavljam da je Tolaa mislila na njih.
July 26, 20177 yr Zovu se arapske jer su nastale od arapskih cifara. One koje se stvarno koriste u arapskom i persijskom svetu su zapravo drugacije, mada jesu slicne. Pretpostavljam da je Tolaa mislila na njih. Kapiram, ali je pitanje loše formulisano
July 26, 20177 yr Nismo na ispitu, Filomanijace. :) A i nisu bas slicne cifre, jedino devetka i mozda jedinica. Sledeci koristi Office 2013 na poslu Ne. Sledeci cesto udari glavom o neki cosak.