July 9, 20177 yr Hah, ne. Sljedeći se sad razmišlja da l' opet da turi Life of Brian ili Midnight Run na gledanje.
July 9, 20177 yr Dobri su to filmovi al' bila bi to prevelika koincidencija :) Sledeci se u ovim vrelim danima pridrzava saveta Nade Macure
July 9, 20177 yr Naravno da ne Sledeci ne podnosi nadu macuru i to ne samo jer je podguzna muva predsednika Srbije Edited July 9, 20177 yr by Milosh76
July 9, 20177 yr jebala vas ona (ovo kao oni koji kažu ma svi su političari isti) sledećem je kuća leti okupirana gostima
July 9, 20177 yr Author tacno, delimicno (kojiput bi me pitali zasto mi se tresu ruke mada ja to ne primecujem) sledeci je nekom prilikom osetio da ga sazaljevaju u zdravstvenoj ustanovi
July 9, 20177 yr Srecno sutra... odgovor je netacno, mislim da su podjednako lepe Sledeci "obozava" vojvodjanski akcenat
July 9, 20177 yr Aj recimo da mi je 3. po omiljenosti od ex-yu, volim ga kod repera i u sinhronizaciji Spužva Boba, nekad mi zna biti naporan. Sledeći će još jednom da jede večeras.
July 9, 20177 yr sad sam se zacementirala slatkišima, više nema gde sledeći će sutra da spava do podne