slepa živana Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 to je tačno sledeći je za zadnji rođendan dobio neku knjigu
Tolaa Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Tacno, dve, i to od iste osobe, nije mogla da se odluci. :) Sledeci uvek jede pljeskavicu s lukom.
Zico Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Netacno, lukless pljeskavica only Sledeci je danas jeo pasulj
Sara Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Ne Sledeći je danas pokušao da ugodi svima, a ugodio je nikome
bosque Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 skoro sam procitao jedan naucni rad koji potvrdjuje da je moj penis najveci na svetu kada lazem vidi se iz aviona pa zato sve redje sledeci je zaljubiska
Filozof manijak Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Netačno, upravo suprotno, patim... Sledeći je spreman za ovogodišnji Exit
Milosh76 Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 Tacno...sutra Kilersi , u subotu mozda Zvonko Bogdan...ostalo me ne interesuje uopste Sledeci vec smislja jesenje putovanje, iako jos nije "odradio" more
beta Posted July 4, 2017 Posted July 4, 2017 ne, moje more je tek u decembru. pre toga na žalost ništa. sledeći je hronično premoren.
Recommended Posts