June 23, 20177 yr Ne,preboleo sam te decije bolesti mlogo hladno,mlogo toplo...samo se setim vojske i odma mi lepo :) Sledeci (ko i ja) kupi guatro sladoled i onaj keksi kornet i sam pravi sladoled kuci
June 23, 20177 yr Sjeća se samo ovoga: Sljedeći je trenir'o karate. Edited June 23, 20177 yr by Tpojka
June 23, 20177 yr ne ali bih voleo mada mi poznanik kaže da je to za žene i decu ali ja sam devojčica pa... sledeći ima mnogo planova i želja koje ne ostvaruje u dovoljnoj meri
June 23, 20177 yr Netacno, ali posto su mi roditelji bili strastveni pusaci, toliko su mi se ogadile cigare da u zivotu nisam niti jednu jedinu zapalioSledeci ne voli vino Edited June 23, 20177 yr by Zico
June 23, 20177 yr Nije moj izbor, ako bih birao pre crno/roze nego belo Sledeci se kaje sto nije kupio klimu i za spavacu sobu na vreme
June 23, 20177 yr Ne, mada je više ne volim kao nekada Sledećem je dan bio pun šokova i dobrih i ne tako dobrih
June 23, 20177 yr mjok standardna ušuškana radna svakodnevnica sledeći kapira onaj trip da se upale sveeeće i svećiceee radi atmosvere