December 14, 20159 yr Jel se racunaju subotari? Neki vrlo fini ljudi... Sledeci/a je barem jednom nesto ukrao (bilo sta)
December 14, 20159 yr пакетић панинијевих сличица, давно бијаше ...следећи увијек пази да устане на десну ногу
December 14, 20159 yr Ne, spavam na levoj strani kreveta, tako da uvek ustajem na levu. Sledeci trenutno prokrastinira.
December 14, 20159 yr Jok, izbaulja uglavnom četvoronoške :D preklopih se sa Tolaaaom, da, da da, upravo Sledeći voli da švrlja po buvljacima Edited December 14, 20159 yr by ljuttko
December 14, 20159 yr oo, da. Sledeći misli da je jutarnji izlazak iz kreveta najgorih par minuta dana.
December 14, 20159 yr Author zemun je eksklava zemuna sledeci je makar jednom gledao predstavu na stranom jeziku, sa titlovima
December 14, 20159 yr bio sam na sudu zbog neodazivanja u vojsku lol sledeca osoba ne zvace zvake like never ever
December 14, 20159 yr Dje me nadje. Pusticu svoj avatar da odgovori na ovo. Sledeci se sam resava paukova ako i samo ako nema bas nikog drugog ko bi to ucinio.
December 14, 20159 yr Uopste se ne resavam paukova, porusim im kuce i pustim da grade ponovo, pauci su divna, mirna bica. Sledeci je imao nocne more zbog Karpenterove "Magle".