June 11, 20177 yr Netacno, ocekivana glupost na celu sa retardom Stojkovicem Sledeci bi zbog idiotkuka poslao Stojkovica u penziju cim se zavrsi utakmica
June 11, 20177 yr Netačno...to bih uradio još na poluvremenu Sledeći će se radovati, ako pobedimo na kraju sa 3:1 ;)
June 11, 20177 yr Netačno. Ne znam ni jednog sudiju, a kamo li nekog portugalskog. Sledeći je bar jednom rekao da više nikad neće doći na ovaj forum
June 11, 20177 yr Zajeb'o se bar jednom sa starkama. Sljedeći Je smislio novi (kuhinjski) recept u posljednjih 7 dana.
June 11, 20177 yr Netacno Sledeci misli da Aci Stojanovicu treba zabraniti da prenosi bilo koji sport, jer je retardiran
June 11, 20177 yr Sledeci misli da Aci Stojanovicu treba zabraniti da prenosi bilo koji sport, jer je retardiran Netačno....dok Peca Strajnić ne ode u penziju Sledeći neće da se nervira što nismo pobedili večeras
June 11, 20177 yr Zanimljiviji mi je dobar fudbal, tipa četvrtina/polufinale prvenstva ili LŠ tako da nervozi mjesta nema. Sljedeći odavno nije igr'o nešto na kompu.
June 12, 20177 yr srećom, netačno nažalost, svejedno mi je bilo malo :/ sledeći kad ustane pre 9-10 je ceo dan bezveze
June 12, 20177 yr Netacno... cak i kad zaglavim do 3-4 ne ustajem posle 10... baksuz sam Sledeci ima power bank