June 9, 20177 yr Nema ali bi volela , kad bi imala dvorište. Sledeći ovog leta neće imati odmor do septembra bar
June 9, 20177 yr Uh, imam problema s tim više nego sa licima.Sledeći ne prati sport nikako. Edited June 9, 20177 yr by James Marshall
June 9, 20177 yr Ne, pratm ali ne više kao nekad. I malo mi je svejedno ko pobedjuje :D Sledeći mrzi komarce najviše na svetu .
June 9, 20177 yr TACNO! Jedino zivo bice koje ubijam, i to sa zadovoljstvom. Sledeceg komarci izbegavaju.
June 9, 20177 yr Vise nego mi zenu (to me ponekad i zabrinjava) Sledeci bi bio u stanju da eliminise i toplokrvnu gamad (pacove recimo)
June 9, 20177 yr Tacno (nekad davno kad sam bio klinac, "vozio" sam ga celih 20 metara, otprilike) Sledeci je isao u dve smene u Osnovnoj skoli Edited June 9, 20177 yr by Milosh76
June 9, 20177 yr Nisu javno ali mislim da jesu izmedju sebe posebno oni kojima sam pomagala da uče. Sledeći je zaboravio dobar deo svog štreberskog znanja
June 9, 20177 yr Netačno...još uvek pamtim ime svake ovce na Novom Zelandu i koliko je vune davala, kao i privredni rast Mandžurije ;) Sledeći verovatno zna da vozi bicikl.