November 12, 20168 yr (ok, naravno, ali svarog kaze nikad u kafani) u sirokom luku sledeci uopste ne gleda tv
November 12, 20168 yr tačno (jer ga ni ne posedujem) stan sledećeg je pun biljaka glede kafana, pa ok "jesti samo u proverenim kafanama jer u ostalima ko zna šta rade", ali zašto ne bi nešto smuljali i sa npr vešalicom? ili je to sumnja da jel lakše provući svinjske uši i tako to u mleveno? a ne jesti ćevapčiće i pljeskavice *uopšte* po kafanama -- a gde onda? (osim možda rennea i sličnih) Edited November 12, 20168 yr by Hjortron
November 12, 20168 yr Hjortron, on 12 Nov 2016 - 21:40, said:tačno (jer ga ni ne posedujem) tačno, kad uopšte večera. Sledeći uspeva da doručkuje ^_^
November 13, 20168 yr jok ja. sledeći ne poseduje bicikl. tačno na to sam mislio - ko zna šta tu sve stavljaju, s vešalicom si siguran [:D] i nemojmo da smo bukvalisti oko ovog nikad. Edited November 13, 20168 yr by Svarog
November 14, 20168 yr taman posla (da ne posedujem bicikl) sledeći poseduje barem jedan narandžasti odevni predmet ko zna sve stavljaju i u prodavnicama
November 14, 20168 yr mora samo da se umre, mada ni to ako se pita Bujodrag sledeci je mnogo nervozan od rostilja volim samo cevape i rolovanu pilecu dzigericu, a to najcese u kafani, ponekad narucim od onih mesara sto peku
November 14, 20168 yr Jesam, al samo trenutno, inače sam flegma. Na poslu sranje dan i onda bolovi tokom i posle treninga a kao zalečio sam povredu. Sledeći ima duži drugi prst na stopalima od prvog (sa unutrašnje strane gledano, ofkors)
November 15, 20168 yr nema sledeći ima (bar) jedan prst na jednoj ruci kraći od odgovarajućeg prsta na drugoj