August 12, 20168 yr Ne nosim nakit Sledecem se jedu palacinke sa nutelom Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
August 12, 20168 yr (@beta k. samo prelakiras bezbojnim lakom za nokte i noproblemos) ne spominji. uvek. mada nutela moze i kasikom, sasvim ok. sledeci/a ima braon kosu.
August 16, 20168 yr Author tacno...kad se setim da kupim sledeci koristi dva ili vise jastuka da se namesti u krevetu
August 17, 20168 yr da. koja odvratnost. jedno od najimbecilnijih izuma ikada. oka sklopila nisam (bolje u bazenu da sam prenocila). sledeci/a voli da baci pogled na ursa major.
August 17, 20168 yr sazvežđe? pa i ne baš. zvezde se loše vide odavde gde sam sada. sledeći/a redovno svake godine prati kišu perseida
August 17, 20168 yr Jok Sledeci bi voleo da popije kafu sa vanzemaljcem/vanzemaljkom Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
August 17, 20168 yr Ne pijem kafu, osim leti nes sa sladoledom Sledeci nece gledati SRB-HRV nocas Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
August 18, 20168 yr Tačno, nisam pretekao do pola 4, te sam morao dans prepodne da čitam pbp na ovdašnjem topiku (horor) Sledećem/joj kafa nimalo ne pomaže da se se razbudi