August 11, 20231 yr Ko ne voli? Sledeći je probao analni seks. Hehe, šalim se. Sledeći više voli vanilu od čokolade.
August 11, 20231 yr 14 minutes ago, arheolog1981 said: Uvek Sledeći će da otkrije ko mu je simpatija na forumu Otkrila bih ali pošto znam da nemam ufuronda ništa
August 11, 20231 yr 5 minutes ago, Midgeta said: Ja samo da banem da vidim sta se desava sa analnim sexom, ima li odgovora Molim te da održimo dostojanstvo foruma...
August 11, 20231 yr 28 minutes ago, Midgeta said: Ja samo da banem da vidim sta se desava sa analnim sexom, ima li odgovora Pa ja sam odgovorila Sledeće čekamo ko će da kaže simpatiju
August 11, 20231 yr 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa ja sam odgovorila Sledeće čekamo ko će da kaže simpatiju Aaa nisam to ispradila, izvinjavam se, idem da citam sad temu odpozadi
August 11, 20231 yr 1 hour ago, arheolog1981 said: Sledeći će da otkrije ko mu je simpatija na forumu Ma gdje ću da pišem... 1 hour ago, Mil@n said: Sledeći više voli vanilu od čokolade. Ne. Sljedeći bolje igra basket nego fucu.
August 11, 20231 yr definitivno pošto basket igram blago bedno ali ide nekako, a fudbal ne umem ni da ljudski šutnem loptu sledeći se zdravo prehladio na moru
August 11, 20231 yr 38 minutes ago, Midgeta said: Aaa nisam to ispradila, izvinjavam se, idem da citam sad temu odpozadi Pusti čitanje, piši simpatiju
August 11, 20231 yr 33 minutes ago, Amelija said: sledeći se zdravo prehladio na moru Bar dvaput dosad, ne i ove godine. Sljedeći je mag u kuhinji (veliki gurman).
August 11, 20231 yr 1 hour ago, Svemir Zeka said: Pa ja sam odgovorila Sledeće čekamo ko će da kaže simpatiju Kakve ste cmoljke. Meni je Niko dije