Killiana Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 a pa onda moras da gledas i Sinner, u drugoj sezoni je ona jedan od glavnih karaktera. prva sezona su Bill Pullman i Jesica Biel ^_^
ToniAdams Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Nisam ni cuo za taj serijal al volim i dzesiku bil
Frau Gabrijela Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 ostalo mi je još dve epizode da završim treću, razvukla sam. prve dve sam odgledala mnogo brže. treću sezonu objašnjavam sebi kao snove, uglavnom noćne more, junaka proizašle iz iskustava i strahova. ne znam šta nosi finale. videću ovih dana. kako neko ranije reče, sigurno su se odlično zabavljali dok su pisali scenario, ali su malo zanemarili publiku ☺. spakovala sam i drugu sezonu sinnera, samo mi vremena treba.
Durruti Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Kad je krenula, iz nekog razloga je ignorisao, čak sam jednom i odgledao prvu epizodu, pa praktično odustao. Onda, u nekoj dokolici, kad sam vrteo po serijama na VOD, rekoh ajd da pokušam ponovo. Pregurah ponovo prvu epizodu, ajd da vidim i drugu... Toliko se primio da sam sve tri sezone odgledao ko na normu da sam gledao. Bilo je nekih laganih padova, pogotovo u delovima s odbeglom sektašicom, pa i klišea, ali sve u svemu - serija me oduvala kako me vozila. Zbog same premise i njene razrade, pre svega, ali i zbog likova Nore i njenog brata i svega što se vrtelo oko njih.
MiddleClass Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 @ToniAdams jesi zavrsio ili te smorila?
ToniAdams Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 Još 2. Možda danas overim. Nije da nema debilnih momenata.
ToniAdams Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 jebiga, nije ovo loše sve u svemu. da kažem, 96 posto manje razočarenje od losta. ok, nije poredba, za lost sam mislio da je ljubav mog života a ovo je bila vikend kombina. ali nije mi žao što sam gledao.
ToniAdams Posted November 18, 2018 Posted November 18, 2018 i da, nek mi jedu govna, zbog Spoiler lori sam bukvalno pustio suzu, kad isla riba malo da gnjura, bole je kurac
abor!g!nal Posted December 29, 2018 Posted December 29, 2018 none of that shit make sense but 2 throw that annoying which, right noW, bitte!
Meazza Posted January 3, 2019 Posted January 3, 2019 Toni nije razocarao Jos samo Weenie da odgleda...
MiddleClass Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 On 3.1.2019. at 18:01, Meazza said: Toni nije razocarao Jos samo Weenie da odgleda... +1
Recommended Posts