J-♣ Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 treća je najbolja, moj utisak, verujem da se neko neće složiti ne bih o detaljima zašto, jer vidim da nekoliko vas trenutno to prati, pa da ne spojlujem
Mil@n Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 16 hours ago, ToniAdams said: ma nisu losi, ali ne vidim stvarno razlog za toliku hvalu, pogotovo sto se druge sezone tice. Zato treba da zajebeš sve komentare i da gledaš i formiraš svoj utisak, a ne da očekuješ ovo ono jer je to neko negde napisao...
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 4 minutes ago, Mil@n said: Zato treba da zajebeš sve komentare i da gledaš i formiraš svoj utisak, a ne da očekuješ ovo ono jer je to neko negde napisao... +iljadu
ToniAdams Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: +iljadu Ceksad, a ti si me tero da gledam :/
ToniAdams Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 moram priznati, nelos tvistic pretkraj druge, tek blago nagovesten. a taman sam mislio da popljujem, posle one kopi pejst toni sopranos u bolnici epizode. i dalje mi smeta ponasanje i motivacija nekih likova, al ajd. gotivno mi je kako se naslanja na lost u smislu pripovedanja, kapiram da je za one koji su lost propustili to bio najaći utisak.
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2018 Posted August 13, 2018 53 minutes ago, ToniAdams said: gotivno mi je kako se naslanja na lost u smislu pripovedanja, kapiram da je za one koji su lost propustili to bio najaći utisak. kako se nas lanja?
ToniAdams Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 a, kako se nasla nja. pa na isti nacin pricaju pricu o karakterima, i otkrivaju njihove osobine.
Escalade Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 On 12.8.2018. at 19:39, kud u maglu Simoviću said: može neko obrazloženje? Odgledao sam sve tri sezone i ne bih umeo da objasnim nekome sa strane o cemu se radi. To ludilo sastavljeno od bezbroj ludila je moglo da drzi paznju do nekog trenutka, vec trecoj sezoni pattern se jasno vidi, chain of events gde je svaki neverovatniji od onog prethodnog.It never amounts to anything. U 4. sezoni su mogli da ubace robokapa i vanzemaljce iz dana nezavisnosti, jer zasto da ne. Trebalo je da zavrse sa drugom sezonom u piku ludila. i dalje to ne bi imalo mnogo smisla, ali bi bar bilo zabavno kao celina. ovako sam morao da gledam onaj closure
Killiana Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 bas zavrsih pre neki dan poslednju sezonu, posle duge pauze. bem li ga, sto bi moj ortak kad ne bi znao sta da kaze "kraj je bas prozaican".
Killiana Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 pa ne znam, meni je trebalo da je zavrsim, ali mi nije katarzicna serija. a ocekivala sam da bude.
ToniAdams Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Jbg po prvi put u poslednjih sto godina da se ložim na neki fiktivni karakter kao na ovu žensku.
Recommended Posts