ToniAdams Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Ma zezam se, nista nisi otkrio. Kul je ovo bilo, sad me tek podseca na Les revenantes.
ToniAdams Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 da. moram priznati da ona bas nije izgledala previse pecinski, zamisljao sam te zenetine dlakavije
kipo Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Pa to. Rekoh neko cistiliste gdje su otisli nestali.
kipo Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 E ovo sa borbom protiv Patti je bas shit. Ajde da je utripovo neku gudru, ali smrt pa ovo je bas sranje. Pocinju da smaraju i nelogicni postupci, neresavanje problema kad je vrijeme i prilika, vec otaljavanje.. Osim toga, fino ide.
3opge Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 (edited) pogresan topik Edited August 8, 2018 by 3opge
ToniAdams Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 odgledo tri druge i ne mogu reci da me je preterano kupilo. prva sezona mi je zasad neuporedivo bolja.
abor!g!nal Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Whom shall i yell to? None of the above. PS. Find another darling... She Iz mine! :P
Escalade Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 ah Leftoversi, najveca prevara ikada emitovana
ToniAdams Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 (edited) na nesto sam preko pola druge, i sad sam bas kategorican da je losija sezona od prve. zasad su mi najbolja i najgora epizoda obe sa popom, ona u prvoj odlicna, ova u drugoj prilicno slaba (jbt, momenat kad ostavlja trudnu zenu i odlazi da se zajebava sa hipicima, brt). i jako smaraju sa muzickom temom, neke momente ucini bas pateticnim. evo malocas je bas gl lik umreo, a mene apsolutno bas briga. Edited August 12, 2018 by ToniAdams
ToniAdams Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 ma nisu losi, ali ne vidim stvarno razlog za toliku hvalu, pogotovo sto se druge sezone tice.
Recommended Posts