Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Nije preuveličao ništa. U pitanju je globalni nivo - svaki dan u svetu u saobraćajnim nesrećama pogine oko 3.400 ljudi. Podatak WHO je da je u 2013. godini u saobraćajnim nesrećama u svetu poginulo oko 1,24 miliona ljudi.

Izvor : http://www.who.int/violence_injury_prevention/road_safety_status/2013/en/

ja sam razumeo da je rekao "u Francuskoj", tako je mahom prevedeno. mea culpa, jednom procitam neku vest na domacim portalima i odmah platim cenu.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Svakako lepše deluje od retorike koja kaže da isis koristi samo oružje koje su zaplenili u borbi 1na1 a finansiraju se samo od osvojenih nalazišta nafte koju prodaju marsovcima.

da. jebes cinjenice.

0 dokaza za bilo kakve veze SAU drzave i sluzbi sa IS-om, ukljucujuci i procurelu IS internu dokumentaciju.

ali lepo deluje kao retorika.

Ko su saveznici... Mada sigurno laže, njega barem znamo.

Ma gdje bi saudijci finansirali ekstremne ideologe, oni su ovjekovečeni prosvetitelji. To što im se pokoji ker pusti s lanca, štaš sad bože moj možda sam i ja nekad zlzlzlzlzlzllzlz .. Znate li vi nekog saudijca koji finansira teroriste, lično, e to je pravo pitanje.

Sunday 5 December 2010

10.30 EST

svega par nedelja pre nego se Buazizi spalio, i 7 ili 8 meseci pre nego su se Saudi ukljucili u sirijsku zajebanciju. imas li sta frisko, nesto jeste vezano za IS*? iz 2014-e ili 2015-e?

* ne AQ, IS!

Јако ти је ово * ne AQ, IS!, видим да си кренуо да гуглујеш. Само напред.

Док не савладаш у потпуности тај сложени процес...

http://www.independent.co.uk/voices/comment/iraq-crisis-how-saudi-arabia-helped-isis-take-over-the-north-of-the-country-9602312.html

Јако ти је ово * ne AQ, IS!, видим да си кренуо да гуглујеш. Само напред.

ti ces morati, ja ne moram da guglam.

ovo sto si linkovao je go qrac. nastavi.

Прво објасни зашто је го курац мишљење човека који је годинама водио Mi-6, па ћу да наставим. ;)

Edit: Едитовао сам фору™ јер је непристојна.

Edited by Прслин
  • Create New...