Прслин Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Ја сам растао уз Ратове звезда, па сам се придружио Чубакама. Откад људи постоје, постоје и ратови. Скоро сви епови су о ратницима, скоро сви митови су о борби. Скоро сва уметност, укључујући и видео игре за нове генерације, је о идеалима и, углавном, о ратовима. Оно што преостане је о религији. Остаје нешто мало хипи просеравања, а и то је углавном о рату, само што га неће. И о религији, само што је неће. И онда Рамбо крив. Јесте, крив је Рамбо, ако се не зна за Рокија. И за све остало. Link to comment
adam Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 meni zmarci prosli niz kicmu kad sam video na fejsu da je ortakov klinac (dete, sedmi razred osnovne) stavio neku od tih bljuvotina tipa - nato zlikovci, tako i treba, srbja - i dobio otprilike trista lajkova od te svoje balavurdije. jesu klinci, mnogi ce promeniti stavove (bar se nadam) ali je uzasno jadno i tuzno sve to. naravno, ortak nije kreten, normalni i on i zena. ovo nije iz porodice. Link to comment
Gandalf Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 ... krivo ti sto nisam ubacio i CoD? Link to comment
wall Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Ево нешто краће на енглеском: http://www.bbc.com/news/world-europe-34821813 Чим сам прочитао Борисову поруку гугловао сам да видим ко су људи. Страшно. Можемо сви ми да теоретишемо о пасошима, мигрантима, џамијама и свему осталом, али оволико мртвих, младих људи... Сви редом, свако за себе, потпуна трагедија. Онај румунски брачни пар оставио бебу од 18 месеци за собом. Сви тек кренули да живе. Страшно. "Svakog dana na našim ulicama 3.500 ljudi pogine. Svakog dana 30 puta više ljudi pogine nego što je to broj u terorističkom napadu u Parizu." Žan Tod Sve je to ugla i daljine gledanja. Link to comment
Аврам Гојић Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 (edited) "Svakog dana na našim ulicama 3.500 ljudi pogine. Svakog dana 30 puta više ljudi pogine nego što je to broj u terorističkom napadu u Parizu." Žan Tod Sve je to ugla i daljine gledanja. A i aritmetike. Tod je preuvelicao cifru za 36500 procenata, da ne kazem 365 puta. Edited November 16, 2015 by Аврам Гојић Link to comment
Krošek Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 meni zmarci prosli niz kicmu kad sam video na fejsu da je ortakov klinac (dete, sedmi razred osnovne) stavio neku od tih bljuvotina tipa - nato zlikovci, tako i treba, srbja - i dobio otprilike trista lajkova od te svoje balavurdije. jesu klinci, mnogi ce promeniti stavove (bar se nadam) ali je uzasno jadno i tuzno sve to. naravno, ortak nije kreten, normalni i on i zena. ovo nije iz porodice. skreni im paznju da vise pricaju sa klincem o ozbiljnim temama Link to comment
hazard Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 meni zmarci prosli niz kicmu kad sam video na fejsu da je ortakov klinac (dete, sedmi razred osnovne) stavio neku od tih bljuvotina tipa - nato zlikovci, tako i treba, srbja - i dobio otprilike trista lajkova od te svoje balavurdije. jesu klinci, mnogi ce promeniti stavove (bar se nadam) ali je uzasno jadno i tuzno sve to. naravno, ortak nije kreten, normalni i on i zena. ovo nije iz porodice. Vrlo slican proces je to onome koji nekog klinca u Briselu ili Parizu navodi na IDinu vodenicu Link to comment
Muwan Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 0 dokaza za bilo kakve veze SAU drzave i sluzbi sa IS-om, ukljucujuci i procurelu IS internu dokumentaciju. ali lepo deluje kao retorika. Svakako lepše deluje od retorike koja kaže da isis koristi samo oružje koje su zaplenili u borbi 1na1 a finansiraju se samo od osvojenih nalazišta nafte koju prodaju marsovcima. Link to comment
wall Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 (edited) @ Čkalja A dani, godine... Edited November 16, 2015 by wall Link to comment
Прслин Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 krivo ti sto nisam ubacio i CoD? Па и није, овако је остао у добром друштву. И прилично великом. Link to comment
Аврам Гојић Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 A dani, godine... Naravno. Tod je rekao da milion Francuza godisnje gine u saobracajnim nesrecama. Posto je prosle godine u Francuskoj rodjeno 783.000 dece, mogli bi zakljuciti da su Francuzi nacija leminga. Malo me cudi da ta sitna greska nije primecenena, i da je sav fokus stavljen na to da mu je poredjenje neukusno. Link to comment
Ayatollah Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 (edited) A i aritmetike. Tod je preuvelicao cifru za 36500 procenata, da ne kazem 365 puta. Nije preuveličao ništa. U pitanju je globalni nivo - svaki dan u svetu u saobraćajnim nesrećama pogine oko 3.400 ljudi. Podatak WHO je da je u 2013. godini u saobraćajnim nesrećama u svetu poginulo oko 1,24 miliona ljudi. Izvor : http://www.who.int/violence_injury_prevention/road_safety_status/2013/en/ Izjava glasi : "Every day on our streets, 3500 people die. Every day there are 30 times more people who die than in the Paris assassinations." Our streets, ne French streets. Edited November 16, 2015 by Ayatollah Link to comment
wall Posted November 16, 2015 Share Posted November 16, 2015 Verovatno različito tumačenje naših ulica. Svejedno ovde bi ga puko ban Link to comment
Recommended Posts