Weenie Pooh Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Realno je dobar izgovor da NSA & co. daljinski aktiviraju kamere i mikrofone na svim igraćim konzolama širom sveta, da pročešljaju ko tu šta radi Problem je što je konzolaša previše, jebiga. Bez nekog, khm, konačnog rešenja neće uspeti da obuzdaju vašu razularenu sortu... Link to comment
Caligula Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 (edited) Problem je što je konzolaša previše, jebiga. Bez nekog, khm, konačnog rešenja neće uspeti da obuzdaju vašu razularenu sortu... Ne brigaj, kada igrice budu proglasene za umetnost spasce taj broj za 97,2 % Edited November 15, 2015 by Caligula Link to comment
189- Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 postoji deepweb a oni se kao dogovaraju preko ps4 Link to comment
Weenie Pooh Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Ne znam baš Caligula, na svakakve korake su ti razbojnici spremni pa i na umetničke. Kad se igraju na konzolama, što se ne bi i dizali u vazduh. Link to comment
Caligula Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 ... true. Kameleonska sorta ^_^ Link to comment
mackenzie Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Problem je što je konzolaša previše, jebiga. Bez nekog, khm, konačnog rešenja neće uspeti da obuzdaju vašu razularenu sortu... Smisliće neki algoritam za vizuelno prepoznavanje terorista™. Negdje sam već čitao da preko smartfonova postoji mogućnost čitanja otisaka prstiju, ili možda tok tek treba da dođe sa sledećom generacijom ekrana. Link to comment
svashtabezneshto Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Krenuo je napad francuske avijacije na ISIS, Raka je meta. Link to comment
copkillah Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 (edited) verodostojnost je prilično upitna, klinac od 17 godina koji se loži da je novinar Edited November 15, 2015 by copkillah Link to comment
dragance Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Da, samo sam cekao te tvitove i izvestaje o "stradalim civilima". Fali jos samo i bolnica u Raki. Kako da ne. Sipaj još. Link to comment
svashtabezneshto Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Naravno da je upitna verodostojnost. (Mislila sam da se to podrazumeva. Ubacila sam prvi tvit koji mi je izašao na #Raqqa) Link to comment
dragance Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 A sta drugo preporucujes? Link to comment
copkillah Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Naravno da je upitna verodostojnost. (Mislila sam da se to podrazumeva. Ubacila sam prvi tvit koji mi je izašao na #Raqqa) problem je što u stvari nikome ne možeš da veruješ, ono što sam ja okačio je možda samo za nijansu verodostojnije Link to comment
Аврам Гојић Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 A sta drugo preporucujes? ovo je logicna reakcija. a logican i jedini moguci ishod te reakcije je dalja radikalizacija. Link to comment
malkin Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Da, samo sam cekao te tvitove i izvestaje o "stradalim civilima". Fali jos samo i bolnica u Raki. Kako da ne. Sipaj još. da da, sipaj. jer kad počnu da se dižu ratoborne piše, poznato je da su stradali civili pod znacima navoda a kod kuće se dešavaju sve same sjajne stvari Jeb Bush: Only Christians should be allowed refugee status in response to Paris attack Pass the snooper's charter now, or London will be next On Terror, We're All Right Wingers Now Link to comment
Recommended Posts