Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Realno je dobar izgovor da NSA & co. daljinski aktiviraju kamere i mikrofone na svim igraćim konzolama™ širom sveta, da pročešljaju ko tu šta radi :fantom:

Problem je što je konzolaša previše, jebiga. Bez nekog, khm, konačnog rešenja neće uspeti da obuzdaju vašu razularenu sortu...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Problem je što je konzolaša previše, jebiga. Bez nekog, khm, konačnog rešenja neće uspeti da obuzdaju vašu razularenu sortu...

Ne brigaj, kada igrice budu proglasene za umetnost spasce taj broj za 97,2 %

Edited by Caligula

Smisliće neki algoritam za vizuelno prepoznavanje terorista™. Negdje sam već čitao da preko smartfonova postoji mogućnost čitanja otisaka prstiju, ili možda tok tek treba da dođe sa sledećom generacijom ekrana.

Naravno da je upitna verodostojnost. 

(Mislila sam da se to podrazumeva. Ubacila sam prvi tvit koji mi je izašao na #Raqqa)

problem je što u stvari nikome ne možeš da veruješ, ono što sam ja okačio je možda samo za nijansu verodostojnije

Da, samo sam cekao te tvitove i izvestaje o "stradalim civilima". Fali jos samo i bolnica u Raki. Kako da ne. Sipaj još.

da da, sipaj. jer kad počnu da se dižu ratoborne piše, poznato je da su stradali civili pod znacima navoda a kod kuće se dešavaju sve same sjajne stvari

Jeb Bush: Only Christians should be allowed refugee status in response to Paris attack

Pass the snooper's charter now, or London will be next

On Terror, We're All Right Wingers Now

• Create New...