precog Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Valjda da proslede Francuzima (i pomognu u istrazi)? Sent from my iTelephone using Tapatalk Sto bi se prijavljivali metu, ako vec nisu francuzima? Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 јер их ови лијепо питају Link to comment
jms_uk Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Sto bi se prijavljivali metu, ako vec nisu francuzima? Nemam pojma, zurio sam na sledeci let, pa se nisam raspitivao. Sent from my iTelephone using Tapatalk Link to comment
Bane5 Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 ne zna se ko je gori - blic ili informer sa svojim naslovnim stranama. kakav bolesni nacin da se ova tragedija popisa senzacionalizmom. Link to comment
precog Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 јер их ови лијепо питају [emoji60] Link to comment
mackenzie Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Pošto je bilo par strana rasprave o načinima komunikacije: Igraće konzole Playstation 4 pronađene su gotovo u svim stanovima pretresenima nakon napada u Parizu.To je jedan od razloga zbog kojeg istražitelji sumnjaju kako je on-line komunikacija i koordinacija napadača odrađena preko PlayStation Networka, servisa za mrežno igranje na PlayStationu. Možda Prslin ima neki komentar. Link to comment
wall Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Sto bi se prijavljivali metu, ako vec nisu francuzima?Pa teško da su ih francuzi sve popisali a kamo li ispitali.Ovako Metropolitan policija uskače da ih evidentira i verovatno ispita za opšte stvari. Link to comment
Miralem Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Pošto je bilo par strana rasprave o načinima komunikacije: Možda Prslin ima neki komentar. ja bih pre neciji komentar na "Igraće konzole". Link to comment
precog Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 (edited) Pa teško da su ih francuzi sve popisali a kamo li ispitali. Ovako Metropolitan policija uskače da ih evidentira i verovatno ispita za opšte stvari. Kapiram da bi se ljudi sami prijavili Francuzima da su videli ista. Edited November 15, 2015 by precog Link to comment
mackenzie Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 ja bih pre neciji komentar na "Igraće konzole". Igračke konzole, konzole za igranje... ovo je po zagrečakom rječniku, pošto je vijest sa jutarnjeg. Link to comment
wall Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Kapiram da bi se ljudi sami prijavili Francuzima da su videli ista.Ma otud. Ne mogu oni proceniti da li su videli nešto važno, neku stvar koju drugi nisu videli ili nisu sigurni. Policija uglavnom skuplja i ljude i informacije.Dalje ti ljudi su se spakovali i otišli, obaveze, preživljeni stres sigurno nisu baš bili voljni da ostanu u Parizu i čekaju da nekome daju izjavu. Link to comment
Dionysos Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Pošto je bilo par strana rasprave o načinima komunikacije: није то ништа ново, криминалци разних фела акције договарају кроз ммо игрице, нпр. воркрафт, то је тешко за праћење органима реда Link to comment
jms_uk Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Dalje ti ljudi su se spakovali i otišli, obaveze, preživljeni stres sigurno nisu baš bili voljni da ostanu u Parizu i čekaju da nekome daju izjavu. I ja mislim da je ovo u pitanju i da zato to Met radi. Sent from my iTelephone using Tapatalk Link to comment
ultra plasticni Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 A ima malo i naknadnog pametovanja Link to comment
Прслин Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Pošto je bilo par strana rasprave o načinima komunikacije: Možda Prslin ima neki komentar. Тим спик на пс4 је наводно тежак за прислушкивање, али мислим да више везе има што су тако млади него што им је то неки посебан канал комуникације. Link to comment
Recommended Posts