November 13, 20159 yr Ne, kao civil mozes imati oruzje samo ako si clan streljackog kluba, nositi ga uvek zakljucanog u gepeku itd... Kazne za nezdozvoljeno nosenje nisu male, oko godinu dve znaci dozvola za drzanje, a ne za nosenje ?
November 13, 20159 yr Besan sam, neopisivo... Bolje da sad ne kazem sta mislim o ISIS-u, islamu, proroku...
November 13, 20159 yr Besan sam, neopisivo... Bolje da sad ne kazem sta mislim o ISIS-u, islamu, proroku... +1
November 13, 20159 yr vatrogasci ? oni su obicno prva pomoc u svim situacijama, ne samo vatra ne znam, imaju neka tamna odela sa srebrnim natpisom i srebrne šlemove, ali ne vidim ni one kanistere na ledjima niti ništa drugo od opreme.
November 13, 20159 yr ne znam, imaju neka tamna odela sa srebrnim natpisom i srebrne šlemove, ali ne vidim ni one kanistere na ledjima niti ništa drugo od opreme. To su oni, pruzaju prvu pomoc.
November 13, 20159 yr Ali koji kurac još insistiraju na tome da "nema potvrde da je u pitanju terorizam"?! Šta je ako nije terorizam pobogu.
November 13, 20159 yr francuska/evropa nakon ovog će sigurno napraviti "zaokret"... nešto kao što je USA uradila nakon 9. septembra Edited November 13, 20159 yr by Singer
November 13, 20159 yr Bilo je vec dosta promasenih napada, bas sam skoro pomislio kako su poprilicno nespretni, ali ovaj put nazalost...