November 15, 20159 yr http://www.nspm.rs/hronika/dzevad-galijasevic-srbija-je-ugrozena-zbog-terorizma-a-pogotovo-beograd.html Mora da je Simeunović sa FPN pao u alkoholnu komu, pa su ovog izvukli ispod kamena da da izjavu kao ekspert za terorizam.
November 15, 20159 yr Dževad je Dodikov pošteni musliman. a to znaci da laze? ovo je, nadam se, lako proveriti: Имате читава насеља попут Горње Маоче, Дубнице, Ошве, Мехурића, Орашца, Бочиња, Језера, Шерића у којима макар по 20 породица живи по строгим шеријатским правилима и безбедносне службе их не контролишу - тврди Галијашевић.
November 15, 20159 yr To znači da mu je u interesu da seje paranoju od islamista koji će se raznositi po Beogradu i Banja Luci. Naravno da je razgranata salafijska mreža regionalni problem ali sve preko toga u njegovoj izjavi je providna propaganda Edited November 15, 20159 yr by dillinger
November 15, 20159 yr To znači da mu je u interesu da seje paranoju od islamista koji će se raznositi po Beogradu i Banja Luci. Naravno da je razgranata salafijska mreža regionalni problem ali sve preko toga u njegovoj izjavi je providna propaganda aha, znaci postoji "razgranata salafijska mreža". zanimljivo.
November 15, 20159 yr Pa postoji, posejali je Alijini prijatelji iz one države čijeg se imena ni Oland ne može setiti već dva dana.
November 15, 20159 yr U vezi autenticnosti sirijskog pasosa, uslikano danas u Beogradu: Samo ovde je nadjeno desetine izgubljenih ili odbacenih. jedini nacin da se utvrdi da je zaista pripadao teroristi je biometrija i poredjenje otisaka prstiju, ako uspeju da saradjuju sa Asadovom policijom (ne znam koliko je star taj pasos)
November 15, 20159 yr Jebi ga, ne moras da kacis sken necijih dokumenata na net samo da bi dokazao poentu. Moze vlasnik da ima probleme, ako je pasos genuine. Edited November 15, 20159 yr by precog
November 15, 20159 yr inače zgodan frajer U vezi autenticnosti sirijskog pasosa, uslikano danas u Beogradu:Samo ovde je nadjeno desetine izgubljenih ili odbacenih. jedini nacin da se utvrdi da je zaista pripadao teroristi je biometrija i poredjenje otisaka prstiju, ako uspeju da saradjuju sa Asadovom policijom (ne znam koliko je star taj pasos)
November 15, 20159 yr Kolega okacio sliku koncertne dvorane koju mu poslala sestra koja zivi u parizu valjda.Ne znam da li je stvarna....