Marcus Wulffings Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 a taj vals je baš jak štih Link to comment
dukan Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Na blicu "Svetska ekskluziva.." terorista usao 7.10 u srbiju Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 ekskluziva kao umrlica, srbija kao hedlajn Link to comment
Bogotac Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Nas covek u bolnici,zena nestala,prodavali salove ispred stadiona Link to comment
Bright Billy Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 uvek najebe neka sirotinja... Link to comment
iDemo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 al' najjace mi je ovo kad teroristi idu u napade sa dokumentima u dzepu. onomad pao passport sa WTCa a sad se ovaj bombas razneo u paramparcad - ali zato brale pasos ko'nov pored njega, sve sa grckim pecatom. To je ono sto ide velikim slovima, malim slovima na drugoj strani je - "ne znamo da li je to zaista njegov pasosh ili ukraden". Link to comment
Razzmatazz Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Misliš da te sada neki zakon ili nemanje istog štiti? Ono jesi u uređenoj državi ali... Baš na osnovu nekog praktičnog iskustva života u toj istoj državi i polju delatnosti u kojoj jesam, mislim da da dokle god sam small potato. Da sam high profile meta, ne bi me izvukli nikakvi vpn-ovi, pgp-ovi, torovi, kurci-palci, bez obzira na bilo kakve zakone. I ne mislim na neku opštu iluziju privatnosti tokom surfa, nego na generalnu situaciju. Prvo ionako sve učestalija pitanja gde je kikes ili pajrtbej ili recimo "aXXo i yiffy, gde su, šta rade?". Čak i vpn hostovi se mal mal sele sa Devičanskih Ostrva na Solomonska, pa u Ameriku pa iz nje - u zavisnosti od toga kako se menja zakonska regulativa (a o tome upravo pričamo). Biće zanimljivo kad dođemo u situaciju da zbog toga nemaju više gde da se sele. Drugo, što je do sada bilo par zatezanja tog zakona ovde i neretko je bio problem što su ih postavljali ljudi koji nisu iz branše i kontra mišljenju stručnjaka iz javnosti po tom pitanju. Što je otvorilo sive zone u kojima nije bila država ta koja pravi sranja, nego fri enterprajz sa advokatskim agencijama koje su se specijalizovale za progranjanje ljudi da su recimo nelegalno skidali ovo ili ono. A bilo je false positive slučajeva gde su optuživani ljudi koji to nikako nisu mogli uraditi. E, recimo od takvih drkadžija meni treba zaštita. Zatim, pošto u donošenju zakona učestvuju ljudi kod kojih se lobira za razne stvari, onda u paketu pokušavaju da proguraju i ovo ili ono - da kreneš samo od net neutrality kao teme pa nadalje - a sve prolazi ekspresnom metodom, jer je izgovor "because terrorists". No, to nije tema ovog topića, pa neću dalje kenjati ovde. Link to comment
iDemo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Мрежу на којој је заснована Исис је формирао Америма пред носом, док су га хамерима возали од једног до другог затвора. Dok je ronio na dah, u pauzama izmedju 2 waterbordinga, ne? Link to comment
Ryan Franco Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 "I remember him always very content with being on tour. It was what seems to make him the happiest," Black Keys' Patrick Carney says Read more: http://www.rollingstone.com/music/news/eagles-of-death-metal-merch-manager-nick-alexander-killed-in-paris-attack-20151114#ixzz3rViSVPKy RIP Link to comment
Desmond Bojčinski Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 jebi ga desava se. neveru'em da jedna grupa majmuna voza supersile i jebe ih kao sanske koze. Jebu ne vade Link to comment
mustang Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 ne razumem joj zadnju recenicu...mene ovaj srpski pocinje da izludjuje. sta misli pod tim "ako te srpski ....na televiziji"? tako sam otisla sa neke predstave u ateljeu...nista nisam razumela. Link to comment
FERNOUX H Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 (edited) Samo piči boli te uvo :) Edited November 15, 2015 by FERNOUX H Link to comment
stoka Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Molim da se napravi razlika između pravedne odbrane od agresivaca i desničarenja. Ako te neko napadne, nećeš valjda da izigravaš apstraktnog pacifistu, uzvratičeš brutalno. Ali nisi zbog toga fašista. Po toj logici, fašisti su bili Čerčil ili Ruzvelt, što je besmisleno ... Izvesna radikalizacija politike prema migrantima je nužna ... Link to comment
Bogotac Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 4 povredjenih Srba,3 teze,1 nestala osoba Link to comment
Recommended Posts