Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

21:10
French police say there is an ongoing police intervention at the Pullman hotel in Paris. But they have denied reports on social media that shots were fired.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не знам само како си из овог што сам написао закључио да испада да је та будалесина у праву.

Iz dvije stvari.

Prva je što je nedozvoljen ulaz licima bez prethodne identifikacije ili koji nemaju važeću šengen vizu. 

A druga, ako se ispostavi tačnom, je da postoji mogućnost infiltriranja ekstremista u redove ljudi koji traže azil. 

To čak i nije toliko bitno, jer je poznato da su neki od terorista rođenu na tlu Evrope, samo da li bi oni bili išta u stanju da naprave da nisu dobili dodatan boost sa politikom puštajte sve to su ___________. (dodaj po želji izbjeglice, bježe od rata, ili nešto treće zavisi od narativa).

Sve u svemu sukob dva populizma, EU komeserijat sa zakašnjenjem od 30 dana pravi prvu sjednicu, iako je od početka krize u užu EU ušlo par stotina ljudi, i donosi odluku koju bi i inače donijeli, a to su kvote u raspodjeli. I dok je s druge strane haos već izašao iz najave jednim dijelom potpomognutim i činjenicom da velik broj migranata nije želio da se registruje. Zašto niko od EUSSR komesara nije lično izašao na granicu i rekao "ljudi svi ćete biti primljeni samo prije toga moraćete da se registrujete" bile bi stvari mnogo drugačije.

@мекензи

Па није баш Орбан био тако одмерен како се ти сада присећаш. Он је рекао да "70% избеглица личи на неку армију".

А шта значи оно "ужа ЕУ"? Шта му Грчка онда дође, самостална аутономна покрајина?

А како то изгледају избеглице? Је л' момци од 20-30 година не могу да кажу "дувајте га са својим ратом, ми смо кукавице и радије би живели у Шведској и од социјалне помоћи куповали шит и игрице уа Плејстејшн".

Што се Грчке тиче, начуо сам понешто о неким проблемима али нисам баш испратио детаљно, али ме више од тога занима тај твој термин "ужа ЕУ".

И где су више ови форумски европејци, нећу ваљда ја, од свих људи, да је браним од критика. :sleep:

А како то изгледају избеглице? Је л' момци од 20-30 година не могу да кажу "дувајте га са својим ратом, ми смо кукавице и радије би живели у Шведској и од социјалне помоћи куповали шит и игрице уа Плејстејшн".

Што се Грчке тиче, начуо сам понешто о неким проблемима али нисам баш испратио детаљно, али ме више од тога занима тај твој термин "ужа ЕУ".

Naravno da je legitimno, nisu svi glupi ima neko ko će reći/skontati ej što da sjedim u nekom domu kad mogu sebi da zaradim i kupim dva plejstejšna. :) Dođi na temu o Siriji, i tamo sam nešto slično napisao.

Ma sve što želim reći da je Grčka pukla i u tom trenutku, iako je dio EU ne može se nositi sa tim problemom, pa sam to kolokvijalno nazvao uža EU"" . A meni se čini da je upravo i ta EU proglasila Grčku kao nebezbjednom zemljom.

*edit: ubacio skontati, jer glup - skonta, glupost je dobrovoljna, a ovi što su na socijali imaju glupe i po meni nerealne zahtjeve. 

Edited by mackenzie

Mislim da Francusku čeka za desetak dana (čim prođe žalost i tužne ceremonije) neka vrsta operacije naše "sablje". Da će iskoristiti momenat i proterati, bilo kuda, bar nekoliko hiljada sumljivih tipova. Možda i desetak puta više. Ako se desi bilo šta opasno, u međuvremenu, tim će primerom da krene mnogo više vlada.

PS

Znam jednu koja neće ;(

hehe praslin u orban modu, how strange

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Не разумем. Или не разумеш, нисам сигуран шта од та два.

• Create New...