Nesh Posted November 14, 2015 Author Share Posted November 14, 2015 21:10French police say there is an ongoing police intervention at the Pullman hotel in Paris. But they have denied reports on social media that shots were fired. Link to comment
mackenzie Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Не знам само како си из овог што сам написао закључио да испада да је та будалесина у праву. Iz dvije stvari. Prva je što je nedozvoljen ulaz licima bez prethodne identifikacije ili koji nemaju važeću šengen vizu. A druga, ako se ispostavi tačnom, je da postoji mogućnost infiltriranja ekstremista u redove ljudi koji traže azil. To čak i nije toliko bitno, jer je poznato da su neki od terorista rođenu na tlu Evrope, samo da li bi oni bili išta u stanju da naprave da nisu dobili dodatan boost sa politikom puštajte sve to su ___________. (dodaj po želji izbjeglice, bježe od rata, ili nešto treće zavisi od narativa). Sve u svemu sukob dva populizma, EU komeserijat sa zakašnjenjem od 30 dana pravi prvu sjednicu, iako je od početka krize u užu EU ušlo par stotina ljudi, i donosi odluku koju bi i inače donijeli, a to su kvote u raspodjeli. I dok je s druge strane haos već izašao iz najave jednim dijelom potpomognutim i činjenicom da velik broj migranata nije želio da se registruje. Zašto niko od EUSSR komesara nije lično izašao na granicu i rekao "ljudi svi ćete biti primljeni samo prije toga moraćete da se registrujete" bile bi stvari mnogo drugačije. Link to comment
Прслин Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 @мекензи Па није баш Орбан био тако одмерен како се ти сада присећаш. Он је рекао да "70% избеглица личи на неку армију". А шта значи оно "ужа ЕУ"? Шта му Грчка онда дође, самостална аутономна покрајина? Link to comment
mackenzie Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 A koliko tebi % liči na izbjeglice? Grčka je druže u problemu, i kasno je bilo očekivati da se Grci mogu nositi sa onakvim valom migracije. Link to comment
jms_uk Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 352 povredjenih. Sent from my iTelephone using Tapatalk Link to comment
Прслин Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 А како то изгледају избеглице? Је л' момци од 20-30 година не могу да кажу "дувајте га са својим ратом, ми смо кукавице и радије би живели у Шведској и од социјалне помоћи куповали шит и игрице уа Плејстејшн". Што се Грчке тиче, начуо сам понешто о неким проблемима али нисам баш испратио детаљно, али ме више од тога занима тај твој термин "ужа ЕУ". И где су више ови форумски европејци, нећу ваљда ја, од свих људи, да је браним од критика. Link to comment
jms_uk Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 129 poginulih. Sent from my iTelephone using Tapatalk Link to comment
bradilko Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 vrlo jako https://vijestiummeta.wordpress.com/ https://vijestiummeta.wordpress.com/2015/11/14/veliki-napad-u-francuskoj-u-gradu-pariz-velik-radost-za-muslimane/ i ja prijavio Link to comment
yolo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 hehe praslin u orban modu, how strange Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk Link to comment
mackenzie Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) А како то изгледају избеглице? Је л' момци од 20-30 година не могу да кажу "дувајте га са својим ратом, ми смо кукавице и радије би живели у Шведској и од социјалне помоћи куповали шит и игрице уа Плејстејшн". Што се Грчке тиче, начуо сам понешто о неким проблемима али нисам баш испратио детаљно, али ме више од тога занима тај твој термин "ужа ЕУ". Naravno da je legitimno, nisu svi glupi ima neko ko će reći/skontati ej što da sjedim u nekom domu kad mogu sebi da zaradim i kupim dva plejstejšna. :) Dođi na temu o Siriji, i tamo sam nešto slično napisao. Ma sve što želim reći da je Grčka pukla i u tom trenutku, iako je dio EU ne može se nositi sa tim problemom, pa sam to kolokvijalno nazvao uža EU"" . A meni se čini da je upravo i ta EU proglasila Grčku kao nebezbjednom zemljom. *edit: ubacio skontati, jer glup - skonta, glupost je dobrovoljna, a ovi što su na socijali imaju glupe i po meni nerealne zahtjeve. Edited November 14, 2015 by mackenzie Link to comment
zmanic Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Mislim da Francusku čeka za desetak dana (čim prođe žalost i tužne ceremonije) neka vrsta operacije naše "sablje". Da će iskoristiti momenat i proterati, bilo kuda, bar nekoliko hiljada sumljivih tipova. Možda i desetak puta više. Ako se desi bilo šta opasno, u međuvremenu, tim će primerom da krene mnogo više vlada. PS Znam jednu koja neće ;( Link to comment
Прслин Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 hehe praslin u orban modu, how strange Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk Не разумем. Или не разумеш, нисам сигуран шта од та два. Link to comment
Gricko Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Vals kaze da treba ocekivati nove napade. Link to comment
Recommended Posts