Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

meni isto nije jasno čemu toliko iščuđavanje al ćutim. bolje to nego da ispadnem hella.

Ma uopste nije problem niti nemoguce imati pasos, ili proci kroz Grcku, Srbiju ili kud god, nego mi malo nadrealno da se naveliko pronalaze pasosi, posebno kod bombasa samoubica, mislim na koji nacin pasos ostane netaknut posle takve eksplozije koja se i u tv prenosu jasno cula... A prvenstveno sam se nadovezao na deo koji se odnosio i na WTC kad su kao u onolikoj rusevini izolovali sumnjiv pasos, od tad mi svaka takva situacija i u benignijoj varijanti izgleda fantasticno u najmanju ruku.

Tri tima napadača učestvovala su sinoć u napadima u Parizu u kojima je ubijeno 129 ljudi, a povređeno više od 350, saopštio je večeras francuski tužilac Fransoa Molen.On je rekao da je bilo sedam napadača, a ne osam kako je ranije javljeno, i da su svi bili teško naoružani i nosili prsluke sa eksplozivima.

- Moramo da otkrijemo odakle su došli i kako su se finansirali - rekao je tužilac na konferenciji za novinare, navodi BBC.

Najviše ljudi je poginulo u koncertnoj dvorani "Bataklan" gde su, kako je naveo, napadači pominjali Siriju i Irak. Tu su nastradala trojica terorista - jednog je ubila policija a dvojica su aktivirala eksploziv u samoubilačkim prslucima.

U "Bataklanu" je poginulo 89 osoba, rekao je tužilac i dodao da broj povredjenih nije poznat, prenosi "Gardijan".

Tužilac je rekao i da je jedan od napadača u dvorani rođen 21. novembra 1985. godine u Francuskoj. On je bio poznat policiji od 2004. godine, a kao ekstremista označen je 2010. godine.

Drugi napadač u "Bataklanu" imao je pasoš na ime sirijskog državljanina rođenog 1980. godine i on nije bio poznat francuskoj policiji, naveo je on.

Prema Molenovim rečima, među posmrtnim ostacima napadača na stadionu Francuska pronađeni su sirijski i egipatski pasoši.

Molen je, takođe, potvrdio da je hapšenje trojice muškaraca u Briselu danas povezano sa napadima u Parizu.

Yesterday at Stade de France there were 1200 German Wings employees whose trip had to be a consolation after the air tragedy...

Edited by 189-

Evo sad i nemački ministar un. poslova De Mezijer o Crnogorcu, kaže da je imao Pariz kao cilj navigacije i cedulju s adresom nekog parkinga u Parizu, ali ne potvrđuje vezu sa napadom, već kaže da se sve istražuje.

Edited by vememah
NATO sebe vidi kao odbrambeni savez: ako jedna članica bude napadnuta, onda se prema članu 5. to smatra napadom na sve članice. Članice su suglasne da će se oružani napad na jednu ili više njih u Europi ili u Sjevernoj Americi smatrati napadom na sve njih." Bivši generalni sekretar Nato-a Anders Fogh Rasmussen je to ukratko formulisao riječima: "Svi za jednog, jedan za sve".

izvor:

http://www.dw.com/bs/kada-za-tursku-stupa-na-snagu-%C4%8Dlan-5-nato-a/a-17981897

Edited by zmanic

Jel ti treba sirijski pasos? Znam gde ima nekoliko komada, svi nadjeni u parku kod Autobuske stanice.

Је л' ти треба неки терориста? Знам где има неколико, сви рођени у Сирији.

Страшно је глупо инсистирати да нико од четири милиона миграната из ратом захваћеног подручја није терориста. Еј, бре, четири милиона људи! Је л' као Биљана да причаш да се чека ДНК? И шта ако се испостави да је стварно из Сирије? Онда да се крене на Б план, да је све то завера тајних служби?

Дакле, још једном: па шта ако је и из Сирије, па шта ако је и дошао са мигрантима? То не значи да су сви они терористи, једнако као што не значи ни да су сви Срби јебени Шкорпиони, сви Муслимани Насер Орић, нити сви Хрвати Анте Готовина.

Ma uopste nije problem niti nemoguce imati pasos, ili proci kroz Grcku, Srbiju ili kud god, nego mi malo nadrealno da se naveliko pronalaze pasosi, posebno kod bombasa samoubica, mislim na koji nacin pasos ostane netaknut posle takve eksplozije koja se i u tv prenosu jasno cula... A prvenstveno sam se nadovezao na deo koji se odnosio i na WTC kad su kao u onolikoj rusevini izolovali sumnjiv pasos, od tad mi svaka takva situacija i u benignijoj varijanti izgleda fantasticno u najmanju ruku.

Nije nemoguće.

http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19788&p=3278523

ет праслин:
Ма не, нико не каже да неко од њих није избјеглица, може бити наравно, али мало нелогично да се фрајер разнесе у комаде а они му нађу читав пасош који је носио у џепу.

Edited by Cane Vukic Prebranac

Anduril je lepo objasnio to sa pasošem. Nisu slučajno poslali Sirijca u tim i nisu slučajno svima rekli da ponesu pasoše. Cilj je da se izazove otvoren rat Evrope protiv islama jer je to raj na zemlji za isis. To je scenario u kojem će dobiti na desetine hiljada regruta i možda se čak pozicionirati kao glavna ekipa u sunitskom islamu. Ukratko, to je ono što im treba i na šta idu. Evropa guta tu udicu sve sa štapom, najlonom i motalicom.

• Create New...