dig_chohano Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Guardian 8m ago16:30 Syrian passport found on Paris attacker's body belonged to refugee who passed through Greece The holder of a Syrian passport found near the body of one of the gunmen who died in Friday night’s attacks in Paris passed though Greece in October, a Greek minister told Reuters. “The holder of the passport passed through the island of Leros on October 3, 2015, where he was identified according to EU rules,” said Nikos Toscas, Greece’s deputy minister in charge of policing. A Greek police source told Reuters that European countries had been asked to check the passport holder to see if they had been registered. While this heavily implies that one of the gunman came into Europe along with refugees, Syrian passports are known to be valuable currency amongst those trying to enter Europe, and it is not confirmed yet whether the holder of the passport is indeed the perpetrator. Link to comment
Prospero Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Dođoh da okačim. Pasoš je izbeglički, pitanje je da li je naknadno kraden ili je to ta osoba. Link to comment
Bane5 Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) Ne znam kako da trazim u pretrazivacu a nemoguce je da nema nije moguce da takav podatak postoji kad se veci deo njihovih zlocina dogadja na teritorijama gde ne postoji nacin da se zrtve izbroje - da pritom to ne rade zaracene strane u svoje propagandne svrhe. pitanje je da li ponegde uopste ima nekoga da ih izbroji? Edited November 14, 2015 by Bane5 Link to comment
Kuglager Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Dođoh da okačim. Pasoš je izbeglički, pitanje je da li je naknadno kraden ili je to ta osoba. Treba biti oprezan dont đamp vid konkljužn (što bi rekao Vuk) Link to comment
dig_chohano Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Izgleda da su mi neki od napadača sugradjani, policija sprovodi opsežnu akciju u Molenbeku http://www.standaard.be/cnt/dmf20151114_01970636 Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 E da. Evo Belgije. Opet. Link to comment
Tale Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Čitav dan sa zebnjom pratim ova dešavanja i priznajem da mi ništa nije jasno: 128 ljudi je poginulo bez ikakvog razloga. Sa čime se to suočio civilni deo sveta? Teško mi je da poverujem da je ovo kompletna i završena akcija, nekako ne vidim ikakvu korist za organizatora. Bojim se, vrlo, da je ovo početak buđenja tih nekih, nečijih, ćelija i da bi strašne stvari tek mogli da očekujemo. Bojim se jer adekvatnog odgovora na ovo prosto ne vidim. TT Link to comment
3opge Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 treba biti poprilicno retardiran pa prevideti cinjenicu da je isis iskoristio talas imigranata da masovno ubaci svoje u Evropu. Link to comment
Prospero Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ali ako to postane tema onda ćemo svi skrenuti u desno, pa se moramo pretvarati da to nije tako da ne bi čitali tupave anti-imigrantske komentare po netu. Link to comment
Venom Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Inace nemaju dovoljno svojih po Evropi, pa moraju time da se bave. Plan B je bio da u saradnji s Bacevicem iskopaju tunel od Sirije do Francuske. Link to comment
Hamlet Strašni Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 treba biti poprilicno retardiran pa prevideti cinjenicu da je isis iskoristio talas imigranata da masovno ubaci svoje u Evropu.Meni su ljudi koji se ozbiljno bave izbeglicama pričali u avgustu da je to mit i da se teroristi mnogo lakse ubacuju u evropu nego da idu peške od grčke. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Caligula Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 nije moguce da takav podatak postoji kad se veci deo njihovih zlocina dogadja na teritorijama gde ne postoji nacin da se zrtve izbroje - da pritom to ne rade zaracene strane u svoje propagandne svrhe. pitanje je da li ponegde uopste ima nekoga da ih izbroji? Nisam ni mislio na egzaktan podatak ali u medijima se dnevno operise nekim brojevima, akcijama... Na jednom mestu sam nasao da je samo u Iraku i Siriji pobijeno najmanje 10 000 civila (ukljucujuci zene i decu) od juna 2014te. Jebo me google te me oterao na fotografije, ono nije sa ovoga sveta ma kako usran bio. Ono je cisto, nepatvoreno zlo. Link to comment
frit Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ta ista Fransucka je glasala da Kosovo bude primeljeno u Unesco jedan komentar mladog coveka tako to ide kad se puni glava klincima da su nam svi drugi krivi a sta je izlaz, mir u arapskim zemljama ako je ikako moguce Link to comment
Caligula Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) Čitav dan sa zebnjom pratim ova dešavanja i priznajem da mi ništa nije jasno: 128 ljudi je poginulo bez ikakvog razloga. Sa čime se to suočio civilni deo sveta? Teško mi je da poverujem da je ovo kompletna i završena akcija, nekako ne vidim ikakvu korist za organizatora. Ova akcija je "uspesnija" od Sharli masakra bas zato sto nema jasan cilj. Ovo je bukvalno poruka: "niko nije siguran. Prestanite da bombardujete nase polozaje ili ce se ovo nastaviti" Rekao bih da je ovo ISISova panicna reakcija na rusku (i malo blazu zapadnjacku) ofanzivu po ISIS-u. Treba to zatreti makar simbolicki (ubiti im drzavu ), onda ce im se i ideoloska moc i sposobnost da regrutuju smanjiti. Edited November 14, 2015 by Caligula Link to comment
borris_ Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 bbc news: A high-speed TGV train has derailed near the French city of Strasbourg, killing five people and injuring seven, local media report. They say the crash happened during a test run in the town of Eckwersheim in the east of the country. Reports say technicians were on board the train. The injured have been taken to hospital by helicopters. The AFP news agency is quoting sources as saying the derailment happened due to "excessive speed". Sent from my iTelephone using Tapatalk Ovo je izgleda voz za mjerenja IRIS. Na toj liniji (nova linija koja treba biti otvorena uskoro) radi i moja firma. Uzas. Link to comment
Recommended Posts