Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

vec postoji dovoljan broj ludaka samo se trazi onaj koji ce ih spojiti. nisu ovo uradili likovi koji su bili dobra deca pa su potpali pod los uticaj nekog imama gargamela. u njima je vec postojala mrznja prema svojoj okolini kada su nasli lika  na netu koji im je slozio pricu o 70 devica i ahiretu, a potom ih uputio na drugara koji ima opremu.

obavestajna sluzba je svakako zakazala, ali nisam siguan ni koliko su mogli uciniti. prosto sistem je takav da se mora zrtvovati sloboda da bi se dobilo na sigurnosti. mislim, desilo se isto i englezima, amerikancima, spancima, rusima... to je sistemski problem.

policija prati sumnjiva mesta za okupljanje, ali da im na dan odrzavanja utakmice sa 80000 ljudi na jednom mestu, setalju samoubice sa eksplozivnim prslucima po parizu, definitivno je znak da su ih odradili vrhunski, nije moglo njih nekoliko da smisli i isplanira.

mada, stoji i primedba da je zivot u megapolisima drugaciji. sad gledam, sire podrucje pariza ima oko 12 miliona stanovnika.

Nemačka ne učestvuje u borbi sa ISISom, dosad je to bila neka logika terorističkih napada (ako uzemo i ovaj ruski avion mada bih ja sačekao neku zvaniču potvrdu za to), tako da bih umesto nekih uzvišenih ciljeva borbe protiv Ojrope ipak pre išao na to da se ISIS bori protiv direktnih neprijatelja, što u Iraku i SIriji, što u u Turskoj, protiv Francuske i Rusije, Amere verovatno (još) ne mogu da dohvate.

Bilo kako bilo, ali i mi koji nismo direktno pogođeni ovim, možemo sad da se pozdravimo sa slobodnim internetom. Bilo koji predlog po parlamentima o strožem nadgledanju i drugim merama ima sigurno da prođe.

@wall

to je bilo apropo spina sa sirijskim pasošem pronađenog kod teroriste, možda se gospođa odluči na preventivne deportacije pojedinih izbeglica nazad u tursku

Edited by Marcus Wulffings

Bilo kako bilo, ali i mi koji nismo direktno pogođeni ovim, možemo sad da se pozdravimo sa slobodnim internetom. Bilo koji predlog po parlamentima o strožem nadgledanju i drugim merama ima sigurno da prođe.

:lolol:

Daj ne zajebavaj.

• Create New...