Marcus Wulffings Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 nemačka neka se spremi Link to comment
yolo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 nemačka neka se spremi great minds think alike. it aint over until fat lady sings. Link to comment
Razzmatazz Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Kod mene zatvoreni granični prelazi ka FRA za slobodan prelaz, ali kontrole na prelazima ne vrše Francuzi, nego Nemci. Link to comment
Takeshi Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 vec postoji dovoljan broj ludaka samo se trazi onaj koji ce ih spojiti. nisu ovo uradili likovi koji su bili dobra deca pa su potpali pod los uticaj nekog imama gargamela. u njima je vec postojala mrznja prema svojoj okolini kada su nasli lika na netu koji im je slozio pricu o 70 devica i ahiretu, a potom ih uputio na drugara koji ima opremu. obavestajna sluzba je svakako zakazala, ali nisam siguan ni koliko su mogli uciniti. prosto sistem je takav da se mora zrtvovati sloboda da bi se dobilo na sigurnosti. mislim, desilo se isto i englezima, amerikancima, spancima, rusima... to je sistemski problem. policija prati sumnjiva mesta za okupljanje, ali da im na dan odrzavanja utakmice sa 80000 ljudi na jednom mestu, setalju samoubice sa eksplozivnim prslucima po parizu, definitivno je znak da su ih odradili vrhunski, nije moglo njih nekoliko da smisli i isplanira. mada, stoji i primedba da je zivot u megapolisima drugaciji. sad gledam, sire podrucje pariza ima oko 12 miliona stanovnika. Link to comment
Prospero Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Nemačka ne učestvuje u borbi sa ISISom, dosad je to bila neka logika terorističkih napada (ako uzemo i ovaj ruski avion mada bih ja sačekao neku zvaniču potvrdu za to), tako da bih umesto nekih uzvišenih ciljeva borbe protiv Ojrope ipak pre išao na to da se ISIS bori protiv direktnih neprijatelja, što u Iraku i SIriji, što u u Turskoj, protiv Francuske i Rusije, Amere verovatno (još) ne mogu da dohvate. Link to comment
steins Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 šorka u nekom predgradju Pariza. Mislim tamo gde su pohvatali one napadače na Šarli Ebdo Link to comment
Singer Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Uhapšen čovek na Getviku zbog događaja u Parizu Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 nemačka neka se spremiTeško.Ali Italija, Španija, Turska... Link to comment
Razzmatazz Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Bilo kako bilo, ali i mi koji nismo direktno pogođeni ovim, možemo sad da se pozdravimo sa slobodnim internetom. Bilo koji predlog po parlamentima o strožem nadgledanju i drugim merama ima sigurno da prođe. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) @wall to je bilo apropo spina sa sirijskim pasošem pronađenog kod teroriste, možda se gospođa odluči na preventivne deportacije pojedinih izbeglica nazad u tursku Edited November 14, 2015 by Marcus Wulffings Link to comment
Prospero Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 šorka u nekom predgradju Pariza. Mislim tamo gde su pohvatali one napadače na Šarli Ebdo Policija kaže da su petarde sa svadbe Link to comment
Prospero Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Mali i nezvanični apdejt za Crnogorca: Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Bilo kako bilo, ali i mi koji nismo direktno pogođeni ovim, možemo sad da se pozdravimo sa slobodnim internetom. Bilo koji predlog po parlamentima o strožem nadgledanju i drugim merama ima sigurno da prođe. Daj ne zajebavaj. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Policija kaže da su petarde sa svadbe pa ko još pravi svadbu i baca petarde u ovakvom trenutku, i to baš u parizu? Link to comment
Recommended Posts