Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Ako je plastični eksploziv novije izrade, njega ništa živo osim detonatora ne može da aktivira. TNT može ali nisam siguran da li metak može, to je otprilike u ravni onih scena iz filmova kada Rambo opali kratak rafal u rezervoar kamiona i kamion eksplodira.

To je možda tako, samo što nisam saglasan, ali da se ne svađam sa stručnjacima, rekao sam glupost, izvinjavam se.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma sigurno je terorista samoubica u forenzicki precizno planiranu akciju krenuo sa pasosom. da moze da udje u disko ako ga pitaju koliko ima godina. krenula je priprema drzave za finalno resavanje izbeglicke krize.

A kad smo kod licemerja zapadnih medija, sećam se kako su koliko prošle nedelje sipali tone i tone analitike™ o tome kako je Putin svojom slepačkom intervencijom u Siriji prizvao isis da mu bombarduje avion sa 220 civila pa će sada da plati cenu kod razočaranog javnog mnjenja. Na stranu što im još uvek fali poneki materijalni dokaz da je ruski avion bio srušen bombom, između redova tih tekstova bili su prilično vidljivi ostaci semene tečnosti autora. Živo me zanima da li će sada jedan, samo jedan od njih napisati da je Hollande prekjučerašnjim slepačkim udarima francuskih aviona na položaje isis (i onim udarima od ranije) prizvao ovo u Parizu pa će mu sada javnost okrenuti leđa.

To se nikada nece desiti. Razlog je sto oni to sto rade (mešetare i prodaju demokratiju po svetu) pravdaju demokratskim vrednostima u koje, je li, ne sme niko da sumnja a kada im se vrati kao bumerang onda jos žešće napadaju pa u krug.

a sada novi spin

Ne mora da bude spin. Ako planeri ovog napada imaju nameru da izazovu rat zapada protiv islama (a imaju) onda je skroz za očekivati da će samoubicama reći da sa sobom u smrt ponesu prigodnu dokumentaciju. To je nekih 10% posla, a preostalih 90% će odraditi click-me-like-me mediji (ako se ta antimaterija mozga više uopšte može nazivati medijima).

Ne mora da bude spin. Ako planeri ovog napada imaju nameru da izazovu rat zapada protiv islama (a imaju) onda je skroz za očekivati da će samoubicama reći da sa sobom u smrt ponesu prigodnu dokumentaciju. To je nekih 10% posla, a preostalih 90% će odraditi click-me-like-me mediji (ako se ta antimaterija mozga više uopšte može nazivati medijima).

sasvim moguće, znamo šta sledi

ma sigurno je terorista samoubica u forenzicki precizno planiranu akciju krenuo sa pasosom. da moze da udje u disko ako ga pitaju koliko ima godina. krenula je priprema drzave za finalno resavanje izbeglicke krize.

Ne, nego mu istekla lična karta pa da se ne šeta čovek po gradu bez legitimacije - ako ga zaustave da ga ne terete zbog neposedovanja dokumenata. Kako jadno, počela su medijska spinovanja. Očekujem da im nađu i mobilne sa fotkama sa priprema u nekom kampu u Siriji / Jemenu i sl.

Edited by vookela

Pa ne kupamo se u moru prefinjene objektivnosti, svakako ne, niti je to neki standard koji je običnim ljudskim kolektivnim naporim moguće dostići. Ukratko, sve je to OK.

edit: oko Pariz-Bagdad odnosa.

Edited by Prospero

Da ponovim, sirijske pasoše im je kao deo opreme gotovo izvesno dao organizator koji je odlično znao kakav medijski odjek će to napraviti i kako će prosečni Džon, Žak i Hans nakon što to pročitaju zamrzeti muslilmane, izbeglice i imigrante još jače i žešće nego što ih već sada preziru.

Kakva pobeda terorista.

Klinka gleda Vučića i njegovo "Mi smo mala zemlja ali ako možemo pomoći..."

"Sedi na dupe, ti ćeš da pomažeš pa da nas deset terorista razvali!" <_<

• Create New...