JozoMujica Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Meni jedna stvar nije jasna, onolika pucnjava, snimci oslobađanja talaca, a 7 terorista se raznelo i osmi ubijen. Na sedam mesta, znači na koncertu su bila samo dvojica i 1500 posetilaca od kojih je više stotina završilo kao taoci. Šta bi bilo da je bilo par desetina terorista? Link to comment
stajebrebilo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Prvo sam mislio da su oni Eagles of death metal neki drekavci, alternativci, a sad videh na YT, skroz ok rokeri, cak mi se i svidja na prvu loptu Link to comment
Bane5 Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Prvo sam mislio da su oni Eagles of death metal neki drekavci, alternativci, a sad videh na YT, skroz ok rokeri, cak mi se i svidja na prvu loptu bili su na exitu ove godine. Link to comment
Takeshi Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 za pocetak, desetine ljudi koje stoje iza organizacije ovih napada su i dalje u parizu/francuskoj. oland moze kasnije o islamskoj drzavi . Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Meni jedna stvar nije jasna, onolika pucnjava, snimci oslobađanja talaca, a 7 terorista se raznelo i osmi ubijen. Na sedam mesta, znači na koncertu su bila samo dvojica i 1500 posetilaca od kojih je više stotina završilo kao taoci. Šta bi bilo da je bilo par desetina terorista? Trojica. Jedan ubijen dvojica se raznela.Par desetina, teško izvodljivo a to i nije cilj terorista. Link to comment
stajebrebilo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 bili su na exitu ove godine. ne pratim ti ja to Link to comment
JozoMujica Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Trojica. Jedan ubijen dvojica se raznela. Par desetina, teško izvodljivo a to i nije cilj terorista. Teško izvodljivo? Pa ako ima nekoliko hiljada spavača, plus oni na koje se može računati da bi se aktivirali ponešeni haosom koji bi zavladao... Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ne znam da li mi mučniji utisak ostavlja ona fb stranica ili ovi specijali na svim tv-ima. Sigurno je do mene i u svemu vidim zloupotrebu događaja zarad gledanosti/posećenosti. Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Teško izvodljivo? Pa ako ima nekoliko hiljada spavača, plus oni na koje se može računati da bi se aktivirali ponešeni haosom koji bi zavladao...Nije problem u ljudstvu nego u organizaciji, koordinaciji, očuvanju tajnosti. Link to comment
Sestre Bronte Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ne znam da li mi mučniji utisak ostavlja ona fb stranica ili ovi specijali na svim tv-ima. Sigurno je do mene i u svemu vidim zloupotrebu događaja zarad gledanosti/posećenosti. pa šta drugo da prikazuju, partizansku eskadrilu, bolji život ili sretne ljude sada se dešava, sada je vest, sutra će biti nešto drugo Link to comment
wall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 pa šta drugo da prikazuju, partizansku eskadrilu, bolji život ili sretne ljude sada se dešava, sada je vest, sutra će biti nešto drugo Rat zvezda bi bio ok.Rekoh da je do mene, ali nerviraju me. Link to comment
stajebrebilo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 (edited) Ne znam da li mi mučniji utisak ostavlja ona fb stranica ili ovi specijali na svim tv-ima. Sigurno je do mene i u svemu vidim zloupotrebu događaja zarad gledanosti/posećenosti. pa to ti je to, od toga zive, ako nema vesti, kreiraju vest - na tome je CNN porastao. A o tome kako ce sada da se eksploatise nesreca, pa patetika i eksploatacija šatro borbe za slobodu a protiv terorizma... a jedino zbog toga sto se ovo desilo u Parizu a ne negde istocnije ili juznije ili gde vec. Na zalost tako je, i od toga mi se povraca. A zao mi je svih civilnih zrtava - i u Parizu, Bejrutu, Iraku, Siriji, Rusiji, Srbiji... Ne brinem za elite, one ce preziveti, njihovi interesi nisu ugrozeni, stradace obican svet. Edited November 14, 2015 by vookela Link to comment
Sestre Bronte Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 pa ok i mene nervira kada naprave konferenciju za štampu da osude napad evo i Toma je osudio napad, sada će da se postide i neće više da napadaju mnogo je besmislenog, pa šta sad, tako funkcioniše svet Link to comment
steins Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 ja se sad nešto mislim - i na pamet mi pada paralela sa terorističkim akcijama s kraja 60tih i 70tih godina prošlog veka kada su raznorazni levičari i palestinci bacali bombe po kafićima i otimali avione. Ne vidim neku spektakularnu razliku osim u samom doživljaju dogadjaja - sada ima, čini mi se, mnogo više histerije. A to je opet posledica mnogo faktora. Link to comment
Muwan Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ko god da je ovo uradio preuzeće odgovornost u ime isisa, oni su sada najpopularniji u tom svetu. Sad, ko tačno, koji ogranak, sa čijom podrškom... to bi moglo biti zanimljivo. A ako su home grown onda bi bilo još zanimljivije videti gde su se indoktrinirali i odakle im kinta. Link to comment
Recommended Posts