November 14, 20159 yr Šta znače zatvorene granice? Prema mojim saznanjima, uvodi se obavezna kontrola dokumenata za sve one koji ulaze i izlaze iz Francuske, bez obzira da li su iz Šengen zone ili ne ... Edited November 14, 20159 yr by stoka
November 14, 20159 yr 12 dana zatvorene granice? Vanredno stanje koje je veceras proglaseno traje 12 dana, posle se mora izjasniti parlament. Ne znam jos o zatvaranju granica, mada mi potpuno zatvaranje deluje nemoguce u danasnjem svetu...
November 14, 20159 yr Oland u Bataklanu, najavljuje "borbu bez milosti". On najbolje da se rokne bez milosti i da tu borbu prepusti nekom drugom.
November 14, 20159 yr Zatvaranje granica zapravo znači suspenziju Šengena, u prevodu prelazak granice može samo uz prateća dokumenta ko god da je u pitanju, a ne znači zatvaranje u smislu da niko ne može da uđe/izađe. Cenim da je odluka doneta da se pre svega spreči eventualni izlazak saradnika/jataka terorista.
November 14, 20159 yr 149 prebrojanih za sada ... gde si procitao?Sve fr televizije su na 110-120 mrtvih za sada !!!
November 14, 20159 yr Verovatno je od nedelje, tad je bio sukob kampera sa policijom. Moguce. U svakom slucaju treba biti jako oprezan sa tviter nalogom Conflict News, na pet pravih vesti jedna je potpuno histericna i neproverena.