Tpojka Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Jbm ti sve kakav uzasan dan. Nadam se da je zavrseno ovo u Parizu Off: Japan pogodio zemljotres- vise od 18000 mrtvih/nestalih. Ocekuje se i cunami. Strasno! Cifra je za 2011. Link to comment
stoka Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Jbm ti sve kakav uzasan dan. Nadam se da je zavrseno ovo u Parizu Off: Japan pogodio zemljotres- vise od 18000 mrtvih/nestalih. Ocekuje se i cunami. Strasno! Odakle ti ovo za zemljotres? Link to comment
James Marshall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Jbm ti sve kakav uzasan dan. Nadam se da je zavrseno ovo u Parizu Off: Japan pogodio zemljotres- vise od 18000 mrtvih/nestalih. Ocekuje se i cunami. Strasno! nisam to našao, mislim da se odnosi na 2011 A magnitude 7.0 earthquake has struck off Japan's south-western coast, triggering a small tsunami. The Japan Meteorological Agency (JMA) said a 30cm (1ft) tsunami was registered on the southern Nakanoshima island, part of Kagoshima prefecture. There were no immediate reports of damage or injuries. A tsunami warning issued for Kagoshima and Satsunan islands was later lifted. The quake happened at a depth of about 10km (six miles). The US Geological Survey said it was some 159km south-west of the town of Makurazaki. In 2011, a massive earthquake caused a tsunami that left more than 18,000 people dead or missing in north-eastern Japan. Some 230,000 people have yet to return to their home towns since the disaster. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 najnovije brojke TERORISTIČKI NAPADI blokirali su Pariz. Policija je službeno potvrdila kako se diljem grada dogodilo sedam terorističkih napada, potvrđeno je i da su dva bila samoubilačka te jedan bombaški. Prema informacijamaa francuskih medija, u 1.20 minuta potvrđeno je najmanje 142 mrtvih. Završena je i talačka kriza u koncertnoj dvorani, svjedoci govore o pokolju. Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Odakle ti ovo za zemljotres?Cifra je za 2011-tu. Izvinjenje! :( Svakako su u opasnosti od cunamija Link to comment
Weenie Pooh Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ja letim u nedelju ujutru (jos iz Katara, verovatno ce nas ispretresati pet puta). Kako funkcioniše to sa zatvaranjem granica, ima li okvirno neki rok trajanja? Link to comment
MayDay Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ovaj link za BFMTV najbolje radi. http://www.webmaster-gratuit.com/tele/bfmtv.htm Trojica terorista su ubijeni. Dvojica kamikaza su, očigledno, mrtvi. Link to comment
MayDay Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Btw, meni je stigao mejl sa faksa jutros: Dear all, As a reminder, on the occasion of the Climate Summit (COP21) which takes place in Paris, the Government has decided to restore the border controls from November 13th to December 13th, and to put on hold the free circulation within the Schengen area.Thus, during this period, all travelers must be in possession of valid documents to prove their identity at national borders (land, rail or sea) and in airports. Link to comment
jms_uk Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Kako funkcioniše to sa zatvaranjem granica, ima li okvirno neki rok trajanja? Posto je vanredna situacija, verovatno nema odredjen rok. Kazu da je vise da spreci odlazak. Sent from my iTelephone using Tapatalk Link to comment
Dudus Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Kako funkcioniše to sa zatvaranjem granica, ima li okvirno neki rok trajanja? Sad javise da ce granice biti zatvorene sutra sigurno.Ne znam koliko je pouzdano..... Link to comment
Dr Arslanagić Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Kako funkcioniše to sa zatvaranjem granica, ima li okvirno neki rok trajanja? +1 i mene zanima Link to comment
stoka Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Pa ja mislim da smo mi vec "predali" tu slobodu. Kamere i jesu na svakom cosku, policija moze da ti prati kreditnu karticu, mobilni, komp, ceo internet protok u svakom trenutku. A opet im promakne 7 napada u jednom danu. Ili neko ne radi svoj posao kako treba, ili svaki dan uspeju da sprece 20 napada za koje ne znamo. Čini se da je ovo drugo u pitanju. Ali kad napad na Šarli Ebdo izvrše i ljudi za koje misliš da su potpuno integrisani u francusko društvo, gde tu onda ima odbrane?! Dolazimo do "rešenja" da svi Arapi u Francuskoj dobiju poseban "tretman", ali to je onda rasizam i protivno je demokratskim načelima ... Link to comment
Dr Arslanagić Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 12 dana za pocetak. 12 dana zatvorene granice? Link to comment
Аврам Гојић Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Fotka je od pre desetak dana. Link to comment
Recommended Posts