Прслин Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Two Paris police officials say security forces have ended their assault on a concert hall filled with hostages, killing at least two attackers. Neither official could be named, citing ongoing operations throughout the city. One official described "carnage" inside the building, saying the attackers had tossed explosives at the hostages. Both officials said they expected the toll of victims to rise. Link to comment
Geo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 CNN vratio broj poginulih na "najmanje" 43... kako licitiraju pa to je revija Pa to je cifra bez Bataclana izgleda ... :( Link to comment
James Marshall Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 A drugi kanali sa naci-frekvencijom nisu ni za pomenuti - šipče rijalitije sve u šesnaest, u trenucima kada se evropska stvarnost najverovatnije drastično menja! .. Ajde sad da ne širimo paniku i sliku previše, što se mijenja, bio Ebdo, bili napadi u Madridu, u Londonu, oboreni avioni i napad u Ankari (ovo dvoje u posljednjih mjesec dva), pa nije svijet propao niti se Evropa raspala. Ako se tako nešto desi, onda su teroristi pobijedili. Link to comment
stajebrebilo Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 da, bez zrtve sa koncerta objavljuju odvojeno Link to comment
Gricko Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Oland večeras na stadionu, ta faca koja uliva poverenje.... Štajnmajer iza njega Ovaj klovn treba sutra ujutru da podnese ostavku. Ako je mogao Ponta... Link to comment
stoka Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 I što odmah povika na bezbednosne službe?! Shvatite, već jednom, u društvu gde imate na milione potencijalnih "spavača", pa koliko vam to policije i vojske treba?! Po jednog policajca i vojnika na svakog od njih?! Odlučite se već jednom: hoćete li društvo sa nadzornim kamerama na svakom ćošku, sa čipovanim ličnim kartama, sa legitimisanjem i pretresanjem na ulici, ali sa kakvom-takvom sigurnošću, ili hoćete "slobodu"?! Link to comment
Prospero Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Evo još jedna budalčina ima da doda nešto Link to comment
Dr Arslanagić Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ovaj klovn treba sutra ujutru da podnese ostavku. Ako je mogao Ponta... Budalčina je sigurno najgori državnik u istoriji Francuske, a konkurencija je tu veoma jaka. Stranka mu može slobodno da zaključava prostorije i vrati ključeve gazdarici, a on bi možda mogao da prodaje pečeno kestenje u parku, deluje mi da je možda za to sposoban. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Odlučite se već jednom: hoćete li društvo sa nadzornim kamerama na svakom ćošku, sa čipovanim ličnim kartama, sa legitimisanjem i pretresanjem na ulici, ali sa kakvom-takvom sigurnošću, ili hoćete "slobodu"?! Mnjaha, to je binarni izbor uvek bio <_< Sestra trebalo sutra da leti za Pariz, ispada da je dobro prošla. Link to comment
MayDay Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ja sam u BG. Svi moji Parižani su dobro. Link to comment
aram Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Ja sam u BG. Svi moji Parižani su dobro. :) Link to comment
Dudus Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Zvanicno 118 mrtvih za sada Link to comment
Takeshi Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Reuters, citing a Paris city hall official, puts the death toll of the various attacks at about 140 people. Link to comment
jms_uk Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Sestra trebalo sutra da leti za Pariz, ispada da je dobro prošla. Ja letim u nedelju ujutru (jos iz Katara, verovatno ce nas ispretresati pet puta). Sent from my iTelephone using Tapatalk Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 14, 2015 Share Posted November 14, 2015 Jbm ti sve kakav uzasan dan. Nadam se da je zavrseno ovo u ParizuOff: Japan pogodio zemljotres Link to comment
Recommended Posts