Прслин Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 http://mashable.com/2015/11/13/paris-stadium-attack-national-anthem/?utm_campaign=Feed%3A+Mashable+%28Mashable%29&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Link to comment
iDemo Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Au brate! Kako ce Francuska i Evropa izgledati sutra... Nista nece ostati isto sutra. I zasto (opet) Francuska??! Link to comment
Tpojka Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Nasao sam sliku na fr forumu. Samo sam je postavio ovdje. Nemam link jebiga bjesan sam. Mozda je fake. Postoji slican username na twitter-u (single underscore between). A identican username postoji na instagram-u. Link to comment
aram Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 nije li malo preterano banovati marva a ostavljati ovakve stvari? Ne pobedi li Marin le Pen na sledecim izborima necu ih vise uopste zaliti Link to comment
Dr Arslanagić Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 kako jebeni bombaš samoubica uđe na jebeni stadion i to na stadion na kome se nalazi predsednik republike? šta koji kurac zatvaraju granice, kako će to da pomogne? i šta vojska sad šeta ulicama, šta će oni sa smešnim beretkama da urade? ima li jebena država neki kurčevi obaveštajni aparat? jebem im mater svima Link to comment
stajebrebilo Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 nema ga vise na instagramu Link to comment
braca Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 cerka mi kaze da indirektno poznaje 1 koji je ubijen i par njih koji su ranjeni... Link to comment
Gricko Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 u toj koncertnoj sali je bilo ~1000 ljudi. znači može biti i nekoliko stotina mrtvih ? Kako bre 1000. Zar se nije pricalo o 100? Link to comment
Staklena Brada Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Pre pola sata jos detonacija se culo iz Bataclana, po nekim izvorima iz ankete policija je pocela napad. Link to comment
stajebrebilo Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 kako jebeni bombaš samoubica uđe na jebeni stadion i to na stadion na kome se nalazi predsednik republike? šta koji kurac zatvaraju granice, kako će to da pomogne? i šta vojska sad šeta ulicama, šta će oni sa smešnim beretkama da urade? ima li jebena država neki kurčevi obaveštajni aparat? jebem im mater svima ovo je radi smirivanja javnosti, da ne izbije panika Link to comment
borris_ Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 Pre pola sata jos detonacija se culo iz Bataclana, po nekim izvorima iz ankete policija je pocela napad. Gotov je napad. Kazu da su ovi bacali bombe unutra. Link to comment
radisa Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 nije li malo preterano banovati marva Nije, a banovao sam i ovoga, imaš pravo... Link to comment
Tpojka Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 nema ga vise na instagramu Prije 5 minuta je bio tamo. Sto ne uze' prntscr? Bio private acc, a cini mi se isti lik sa ove fotke i posalo je Grenoble. Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted November 13, 2015 Share Posted November 13, 2015 u toj koncertnoj sali je bilo ~1000 ljudi. znači može biti i nekoliko stotina mrtvih ? Koliko sam shvatio, tamo moze da stane oko 1000, a bilo ih je stotinjak unutra Link to comment
Recommended Posts