Jump to content

Teroristički napad u Parizu

Featured Replies

nije to problem, problem je što nisu bili duhoviti kada su oni bili u pitanju

Dobar crni humor je zajebana materija, bojim se da ovi do tog neće dobaciti nikad.

Dobar crni humor je kao hrana - ne dobiju ga svi.

Dobar crni humor je zajebana materija, bojim se da ovi do tog neće dobaciti nikad.

+1

Dobar crni humor je kao hrana - ne dobiju ga svi.

cotricu?

cotricu?

+1

:isuse:

cotricu?

Ne znam ko je to :(

Pitaj Milerama, on zna sve o toj materiji.

Preterujete sa CH. Nisu cvecke, al ne kapiram cemu toliki hejt

To je jedan, moze se reci, od simbola Zapada ... i odlican primer/lakmus o onome sto anduril prica, dominantno antizapadnjastvo, uvijeno u ' neduhoviti su i sl." Verujem da ima ljudi kojima su zaista neduhoviti i sl., ali verujem da je bar pola i ovo drugo.

Jeftino sokiranje mase zarad sokiranja, nema tu nikakvih slojeva.

To je jedan, moze se reci, od simbola Zapada ... i odlican primer/lakmus o onome sto anduril prica, dominantno antizapadnjastvo, uvijeno u ' neduhoviti su i sl." Verujem da ima ljudi kojima su zaista neduhoviti i sl., ali verujem da je bar pola i ovo drugo.

Ja nikad nisam otvorio CH, ali naslovne stranice odnosno karikature im jesu nesmešne™. 

Otrpilike ko kad bi se Srbljanovićka latila karikature. :fantom:

Preterujete sa CH. Nisu cvecke, al ne kapiram cemu toliki hejt

Hejt je zato sto su picketine ogavne i licemeri.

Da su se sprdali i sa Parizom i svojim ubijenim ljudima kao sa mnogim drugim nesrecama po svetu da kazes OK svidja ti se ne svidja svejedno bar su dosledni al ono jok tad se nije islo protiv javnog diskursa.

Ovako ispada da je to samo neki "levicarski" vid rasizma -mi Francuzi "levicari" smo visa rasa i jedini zasluzujemo ljudski tretman a ostalo je sve stoka tako neki rad.

Ti stvarno mislis da se nisu nikada sprdali sa Francuzima?

Zasto se nisu sprdali sa napadima u Parizu?

Zato sto su sise procenili da bi im se do jaja tolerantni Francuzi na tudj racun najebali majke i ako su do pre mesec dva svi bili "Charli"