iDemo Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Vi spavate a ja se vozim okolo i ne gledam vesti, Kasnimo cirka sat ipo za zvanicnim 'breaking (g)news" kanalima...
Marvin (Paranoid Android) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ove nedelje službeni u Pariz, sledeće u Brisel. Ako se ne vratim, neka me Hella osveti.
Lancia Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ove nedelje službeni u Pariz, sledeće u Brisel. Ako se ne vratim, neka me Hella osveti. Zar ne mogu lepo da ti kazu u firmi da im nisi potreban?
Krošek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ovima što su smešne beretke iz Savoje, to je jedini region uz Jugoslaviju koji se sam oslobodio. Imao sam privilegiju da provedem dosta godina u Haute Savoie, uz obaveznu ekskurziju na Plateau des Glieres. Preporučujem svima da pročitaju. Inače, beretka je ceremonijalna kao i šajkača. fakticki i nije ceremonijalna u kontekstu one slike posto su na zadatku. al dobro prosao me smeh, super je to sve. lepse tako nego sa slemovima da patroliraju.
Marvin (Paranoid Android) Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Zar ne mogu lepo da ti kazu u firmi da im nisi potreban? Gnušam se ciničnih sumnjičala poput tebe. Da znaš samo kako su se u firmi zabrinuli kad je jutros klavir pao iza mene sa vrha zgrade, promašivši me za dlaku.
Lancia Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Gnušam se ciničnih sumnjičala poput tebe. Da znaš samo kako su se u firmi zabrinuli kad je jutros klavir pao iza mene sa vrha zgrade, promašivši me za dlaku.
Anonymous Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Da su bili ovako duhoviti kad su raznosili delove tela po njihovoj redakciji možda bih ovu duhovitost i razumeo, ali nisu.
Hamlet Strašni Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 http://dailysignal.com/2015/01/13/charlie-hebdo-releases-first-new-cover-terrorist-attack-features-mohammad/
Anonymous Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Kukali, što je i blio logično, nije im tada bilo do zajebancije, njihe su bulje bile u pitanju.
Recommended Posts