Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Vi spavate a ja se vozim okolo i ne gledam vesti, Kasnimo cirka sat ipo za zvanicnim 'breaking (g)news" kanalima...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ove nedelje službeni u Pariz, sledeće u Brisel.

Ako se ne vratim, neka me Hella osveti.

Posted

Okacice ella crni carsav...

Posted

Ove nedelje službeni u Pariz, sledeće u Brisel.

Ako se ne vratim, neka me Hella osveti.

Zar ne mogu lepo da ti kazu u firmi da im nisi potreban?

Posted

Ovima što su smešne beretke iz Savoje, to je jedini region uz Jugoslaviju koji se sam oslobodio. Imao sam privilegiju da provedem dosta godina u Haute Savoie, uz obaveznu ekskurziju na Plateau des Glieres. Preporučujem svima da pročitaju. Inače, beretka je ceremonijalna kao i šajkača.

fakticki i nije ceremonijalna u kontekstu one slike posto su na zadatku. al dobro prosao me smeh, super je to sve. lepse tako nego sa slemovima da patroliraju.

Posted

Zar ne mogu lepo da ti kazu u firmi da im nisi potreban?

Gnušam se ciničnih sumnjičala poput tebe. Da znaš samo kako su se u firmi zabrinuli kad je jutros klavir pao iza mene sa vrha zgrade, promašivši me za dlaku.

Posted

a mozda su zabrinuti zbog promasaja?

Posted

Gnušam se ciničnih sumnjičala poput tebe. Da znaš samo kako su se u firmi zabrinuli kad je jutros klavir pao iza mene sa vrha zgrade, promašivši me za dlaku.

:cry:

Screen-shot-2012-02-03-at-12.44.39-PM.pn

Posted

nlD4v8h.jpg

Da su bili ovako duhoviti kad su raznosili delove tela po njihovoj redakciji možda bih ovu duhovitost i razumeo, ali nisu.

Posted

Kukali, što je i blio logično, nije im tada bilo do zajebancije, njihe su bulje bile u pitanju.

Posted

meni ovo duhovito, zove se i crni humor...

• Create New...