Jump to content

Teroristički napad u Parizu

Featured Replies

Vi spavate a ja se vozim okolo i ne gledam vesti, Kasnimo cirka sat ipo za zvanicnim 'breaking (g)news" kanalima...

Ove nedelje službeni u Pariz, sledeće u Brisel.

Ako se ne vratim, neka me Hella osveti.

Okacice ella crni carsav...

Ove nedelje službeni u Pariz, sledeće u Brisel.

Ako se ne vratim, neka me Hella osveti.

Zar ne mogu lepo da ti kazu u firmi da im nisi potreban?

Ovima što su smešne beretke iz Savoje, to je jedini region uz Jugoslaviju koji se sam oslobodio. Imao sam privilegiju da provedem dosta godina u Haute Savoie, uz obaveznu ekskurziju na Plateau des Glieres. Preporučujem svima da pročitaju. Inače, beretka je ceremonijalna kao i šajkača.

fakticki i nije ceremonijalna u kontekstu one slike posto su na zadatku. al dobro prosao me smeh, super je to sve. lepse tako nego sa slemovima da patroliraju.

Zar ne mogu lepo da ti kazu u firmi da im nisi potreban?

Gnušam se ciničnih sumnjičala poput tebe. Da znaš samo kako su se u firmi zabrinuli kad je jutros klavir pao iza mene sa vrha zgrade, promašivši me za dlaku.

a mozda su zabrinuti zbog promasaja?

Gnušam se ciničnih sumnjičala poput tebe. Da znaš samo kako su se u firmi zabrinuli kad je jutros klavir pao iza mene sa vrha zgrade, promašivši me za dlaku.

:cry:

Screen-shot-2012-02-03-at-12.44.39-PM.pn

nlD4v8h.jpg

Da su bili ovako duhoviti kad su raznosili delove tela po njihovoj redakciji možda bih ovu duhovitost i razumeo, ali nisu.

Sta su bese tada objavili?

Kukali, što je i blio logično, nije im tada bilo do zajebancije, njihe su bulje bile u pitanju.

Francuzi i humor...

meni ovo duhovito, zove se i crni humor...