Hamlet Strašni Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Pa zadatak im je da pokazu prisustvo oruzane sile. Tzv odvracanje
Dr Arslanagić Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ako se ti ne smeješ ovim "beretkama" onda nisi dobar. Meni se zapravo sviđaju. Postoji ovde muzej alpskih trupa, tamo prodaju i suvenire, kupio sam sebi jednu.
borris_ Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Beret des chasseurs alpins, planinske trupe. Ovo je snimljeno u Grenoble-u, tako da je jasno zasto nose te beretke.
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Meni se zapravo sviđaju. Postoji ovde muzej alpskih trupa, tamo prodaju i suvenire, kupio sam sebi jednu.I jel je nosiš? :D
Dr Arslanagić Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Ne, beretku koju sam uzeo ću odneti na Durmitor, da se tamo kurčim. I prišivku za planinarski ranac. Edited March 27, 2016 by Dr Arslanagić
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Hrabro. :D Ok. Valjda sam konzerva ali ne izgleda praktično za redovne zadatke i uz desert kamuflažu prsluka.
Dark Wader Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Vi se smejte. Evo kako to kod mene izgleda već mesecima: Otprilike kao četnici. A i kreću se u trojkama,,
Nesh Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 (edited) A breakaway faction of the militant Taliban group in Pakistan has claimed responsibility for an Easter Sunday bomb attack on a park in the eastern city of Lahore that killed 60 people, and wounded 300. Ahsanullah Ahsan, spokesman for Jamaat-ul-Ahrar, told the Associated Press Sunday that a suicide bomber with the faction deliberately targeted the Christian community. He warned that more attacks would follow. Senior police officer Haider Ashraf says the explosion took place close to the children's rides in Gulshan-e-Iqbal park, which was crowded with Christian families celebrating Easter. Edited March 27, 2016 by Nesh
mlatko Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 kod mene se pre mesec-dva podigla panika vojske i lov na coveka koji je kupio igracku sinu i otisao na zeleznicku stanicu da ceka voz za kuci... imao pola sata fore pa se prosetao tamo-vamo po Terminiju. Blokirali stanicu i vozove i uhvatili kasnije lika u obliznjem gradicu kad je silazio sa voza evo snimka sigurosne kamere, plasticnu pusku nosio
Hella Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ne znam sta raditi ljudima koji organizuju ovako nesto. puštati ih u evropu bez ikakve kontrole i provere ofkors
Dagmar Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Pakistan Taliban splinter group Jamaat-ul-Ahrar told local and Western media it was behind the attack. "We claim responsibility for the attack on Christians as they were celebrating Easter," spokesperson Ehansullah Ehsan told Pakistan's Express Tribune.
Dagmar Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Beret des chasseurs alpins, planinske trupe. Ovo je snimljeno u Grenoble-u, tako da je jasno zasto nose te beretke. Meni to zvuči ko cipele. Jbt stvarno moraš da budeš Francuz da se probiješ kroz to njihovo mrfljanje.
Recommended Posts