Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Pa zadatak im je da pokazu prisustvo oruzane sile. Tzv odvracanje

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ako se ti ne smeješ ovim "beretkama" onda nisi dobar. :lol:

Meni se zapravo sviđaju. Postoji ovde muzej alpskih trupa, tamo prodaju i suvenire, kupio sam sebi jednu.

Posted

Beret des chasseurs alpins, planinske trupe. Ovo je snimljeno u Grenoble-u, tako da je jasno zasto nose te beretke.

Posted

Meni se zapravo sviđaju. Postoji ovde muzej alpskih trupa, tamo prodaju i suvenire, kupio sam sebi jednu.

I jel je nosiš? :D
Posted (edited)

Ne, beretku koju sam uzeo ću odneti na Durmitor, da se tamo kurčim.

I prišivku za planinarski ranac.

__00001_INSIGNE-GENTIANE-27-DA.JPG

Edited by Dr Arslanagić
Posted

Hrabro. :D

Ok. Valjda sam konzerva ali ne izgleda praktično za redovne zadatke™ i uz desert kamuflažu prsluka. :nobles:

Posted

Vi se smejte. Evo kako to kod mene izgleda već mesecima:

Otprilike kao četnici.

A i kreću se u trojkama,, :s_c:

Posted (edited)

A breakaway faction of the militant Taliban group in Pakistan has claimed responsibility for an Easter Sunday bomb attack on a park in the eastern city of Lahore that killed 60 people, and wounded 300.

Ahsanullah Ahsan, spokesman for Jamaat-ul-Ahrar, told the Associated Press Sunday that a suicide bomber with the faction deliberately targeted the Christian community. He warned that more attacks would follow.

Senior police officer Haider Ashraf says the explosion took place close to the children's rides in Gulshan-e-Iqbal park, which was crowded with Christian families celebrating Easter.

Edited by Nesh
Posted

kod mene se pre mesec-dva podigla panika vojske i lov na coveka koji je kupio igracku sinu i otisao na zeleznicku stanicu da ceka voz za kuci... imao pola sata fore pa se prosetao tamo-vamo po Terminiju. Blokirali stanicu i vozove i uhvatili kasnije lika u obliznjem gradicu kad je silazio sa voza

evo snimka sigurosne kamere, plasticnu pusku nosio

110912789-4e815212-2276-4a25-ac18-76cc6b

Posted

Ne znam sta raditi ljudima koji organizuju ovako nesto.

puštati ih u evropu bez ikakve kontrole i provere ofkors :fantom:

Posted

Pakistan Taliban splinter group Jamaat-ul-Ahrar told local and Western media it was behind the attack.

"We claim responsibility for the attack on Christians as they were celebrating Easter," spokesperson Ehansullah Ehsan told Pakistan's Express Tribune.

Posted

Ja se ne bih zajebavao sa Chasseurs alpins.

Posted

Beret des chasseurs alpins, planinske trupe. Ovo je snimljeno u Grenoble-u, tako da je jasno zasto nose te beretke.

Meni to zvuči ko cipele. Jbt stvarno moraš da budeš Francuz da se probiješ kroz to njihovo mrfljanje.

• Create New...