wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Znači tamo je trebalo da udarimo, a ne da se natežemo na lokalu. Sad bismo pijuckali konjak po Loari. Opravio. Ako već ginemo ili crkavamo od gladi...
gospa buba Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 zezajte se ili nemojte, ali meni je ova pricha obelezila dan. neverovatno!
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Koje? Digova priča ili ova o Romanijskom korpusu? Ako je ovo drugo mislim da je ipak preterivanje. ^_^ Ali Belgiju bi pregazili za 2 dana. Samo da se tempira napad u večernjim časovima i da se priča flamanski.
Frank Pembleton Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Stvarno ovaj tekst me kao retko koji zainteresovao... ...shit has hit the fan...
Eraserhead Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Lahore Pakistan. Bomba u parku sa decom. Preko 60 mrtvih, uglavnom deca i zene.
Nesh Posted March 27, 2016 Author Posted March 27, 2016 Uzas! Evo malo opsirnije: An explosion in the Pakistani city of Lahore has killed at least 50 people and injured dozens more, officials say. The blast was in a large park in the south-west of the city, where many people had gathered late on Sunday. Police told the BBC it appeared to be a suicide bomb. No group has said it was behind the blast. There is speculation that Christian families out for the Easter weekend may have been the target, says the BBC's Shaimaa Khalil, in Lahore. All the major hospitals in the area have been put on an emergency footing, local media report. The explosion appears to have been at the main gate to the Gulshan-e-Iqbal park in an area where cars are usually left. Most of the dead and injured are women and children, a senior local police officer told Reuters news agency. One eyewitness said there was chaos, with a stampede breaking out and children separated from their parents in the rush to escape. Another told local media of pools of blood and scattered body parts in the park,. Lahore is the capital of Punjab, Pakistan's largest and wealthiest province and the political powerbase of Prime Minister Nawaz Sharif. Pakistan has suffered regular incidents of Taliban-related violence, sectarian strife and criminal gang activity.
Oziris Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Strasno, imaju na twitteru slike krcatog parka pre eksplozije. Koliko sam uspeo da vidim ludak se digao u vazduh pored ringispila. Ne znam sta raditi ljudima koji organizuju ovako nesto.
gospa buba Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Koje? Digova priča ili ova o Romanijskom korpusu? Ako je ovo drugo mislim da je ipak preterivanje. ^_^ Ali Belgiju bi pregazili za 2 dana. Samo da se tempira napad u večernjim časovima i da se priča flamanski. digovo, romanijski korpus moze da cheka. uvek sam fascinirana kad drugi urade neshto shto bi mi po gluposti pripisali samo sebi. sad smo vec tako setovani, da ne verujemo daima vecih budala. al eto, zivot svoje parametre rasprostire ravnomerno <_< Edited March 27, 2016 by gospa buba
frn1782 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Ne znam sta raditi ljudima koji organizuju ovako nesto.
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Strasno, imaju na twitteru slike krcatog parka pre eksplozije. Koliko sam uspeo da vidim ludak se digao u vazduh pored ringispila. Ne znam sta raditi ljudima koji organizuju ovako nesto.Ja nemam dvojbe.Istu sudbinu im iskreno želim.
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 digovo, romanijski korpus moze da cheka. uvek sam fascinirana kad drugi urade neshto shto bi mi po gluposti pripisali samo sebi. sad smo vec tako setovani, da ne verujemo daima vecih budala. al eto, zivot svoje parametre rasprostire ravnomerno <_<Naravno. :)Mislim na priču, baš je iznenađujuća. Mada kada malo bolje razmisliš i nije toliko. Zarad vlasti, čini nerazumne stupke biračkom telu i čekaj kada će ti se vratiti. Birokrate i lopine, naši su siroviji i gluplji ali suština je ista.
Dr Arslanagić Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Vi se smejte. Evo kako to kod mene izgleda već mesecima: Vrlo su skoncentrisani i fokusirani na svoj zadatak, kao što se može videti, mada se ne zna šta im je tačno zadatak, osim da se naoružani šetaju gradom. U patroli drže puške na ramenu i puše. Otprilike kao četnici.
wall Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Vi se smejte. Evo kako to kod mene izgleda već mesecima: Vrlo su skoncentrisani i fokusirani na svoj zadatak, kao što se može videti, mada se ne zna šta im je tačno zadatak, osim da se naoružani šetaju gradom. U patroli drže puške na ramenu i puše. Otprilike kao četnici. Ako se ti ne smeješ ovim "beretkama" onda nisi dobar.
gospa buba Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) ne smejem se, samo mi se po neshto razjasnilo, ali na neochekivan nachin. dobro. kapice jesu pase. Edited March 27, 2016 by gospa buba
Recommended Posts