Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Мислио сам на мождане. :fantom:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aha, nego ne rece mi, jesi prebrojo zrtve desnog terora?

Posted

nikako ne uspevam da shvatim to vase drkanje kurca, levicarski/desnicarski..... mislim i na praslina i na oponente

Posted

Зли десничари су крви за све.  :fantom:

Posted

Ko je to rekao? Prslin je napisao da su samo Irci, Baski i komunjare ubijali po Evropi, što je laž.

Posted

Ko je to rekao? Prslin je napisao da su samo Irci, Baski i komunjare ubijali po Evropi, što je laž.

Овде на форуму лажни Страјдер израчунао колико је злата бачено на градњу цркава и сликање слика са религијским темама. То је прошло тотално кул...но Праслинова тврдња изазва прави симпосион. Добро је да нико не претерује овде пишући.

Posted

nikako ne uspevam da shvatim to vase drkanje kurca, levicarski/desnicarski..... mislim i na praslina i na oponente

Ljudi se mnogo bave teorijom.

Podela na levo-desno je prevazidjena, 20. vek price.

Ali da ne drmamo dalje..

Posted (edited)

Овде на форуму лажни Страјдер израчунао колико је злата бачено на градњу цркава и сликање слика са религијским темама. То је прошло тотално кул...но Праслинова тврдња изазва прави симпосион. Добро је да нико не претерује овде пишући.

Ne znam o čemu se radi, zaista.

Ja svakako neću dalje.

Over & out.

Edited by Dr Arslanagić
Posted (edited)

Ali da ne drmamo dalje..

Jeste, sad vlada sveopšta jednakost i blagostanje, dok je u dvadesetom veku raspodela bogatstva bila nepravedna, tako da je ta podela svakako prevaziđena.

Edited by Anonymous
Posted

Ne znam o čemu se radi, zaista.

Ja svakako neću dalje.

Over & out.

+1

Steta, jebiga.

Imamo verovatno retku priliku, privilegiju  :isuse: , da posmatramo i, bojim se ucestvujemo u nastajanju jednog fenomena koji ce, sva je prilika, da obelezi 21. vek: skoro pa da se usudim da povucem paralelu sa pocetkom 20. veka, 1 znacajnom stogodisnjicom...

Ovako, sve ode u zapenusanost, galamu i prebrojavanje... 

Posted

ma glupost, izvinjavam se, necu ni ja vise

Posted

Da sam plivao od Dablina lakše bih stigao do Brisela. 13 sati putovanja svim mogućim prevoznim sredstvima.

Grad deluje mirno ali nekako izduvano. Možda jer je i dosta ljudi otišlo na odmor ove nedelje pred Uskrs. Policije kao pleve, ali provere nisu ni blizu onoga što sam očekivao. Gajbi sam otišao pešaka, metro mi ne radi posao jer je moja metro stanica zatvorena, verovatno još uklanjaju ostatke metroa, ljudi, svega. 

Posted

Ti odmori, zasluzio si, a ja cu ovde negde na topiku da potrazim 1 lika koji se zapitao nesto u stilu 'jaka stvar, terorizam ce nekolicini, mozda 10%, da oteza putovanje...'  :D

Srecno  :)

Posted

Ali da ne drmamo dalje..

Jeste, sad vlada sveopšta jednakost i blagostanje, dok je u dvadesetom veku raspodela bogatstva bila nepravedna, tako da je ta podela svakako prevaziđena.

slazem se sa obojicom, podela je prevazidjena ( sto se tice politickih snaga), a nepravda je sve veca ( nejednakost i blagostanje),,,,

nije rec ovde o tome, nego se ljudi pecaju na praslinove antikomunisticke tirade, a one nisu nista drugo nego njegov forumski, da se srpski izrazim, trejdmark, ne vidim potrebu da se ulazi sa njim u diskusiju koliko je bilo levicarskih, a koliko desnicarskih terorista

Posted

Svakako se neću ovde zadržavati, vidim da se kače neki grafikoni koji su pandan nekom "verovali ili ne, najviše žrtava u bosanskom ratu je bilo u Bosni". Ne posedujem ja moći za taj nivo rasprave.

• Create New...