Muwan Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Oni iz Madrida su takođe bili neki dileri. Čak su nabavili eksploziv od nekih rudara (etničkih Španaca) u zamenu za gudru.
borris_ Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ovi eksplozivi (u fr i belgiji) su ukradeni na nekom gradilistu u fr prije dvije godine.
Прслин Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Искупљења. То су ти смрадићи, може гудра и све али ћу пречицом у рај ако побијем довољно људи. Са времена на време скоро све религије бар неким својим делом склизну у то лудило. У овом случају имамо perfect storm таквог исклизнућа за ислам, огромних економских разлика у практично свакој земљи на свету, повезаност у реалном времену скоро свих држава па и људи, културу у којој је сваки појединац на речима уважаван као краљ а у пракси третиран као роб и огромно, безумно насиље које траје деценијама у земљама које заједно броје стотине милиона становника. Још је све и добро колико је све погрешно.
Krošek Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Oko skola: U pravu si u scenariju da sam ja rekao da su skole lose, a rekao sam ne to, sto je jedno izvrtanje, nego da postoje bolje i losije skole (sto clanak potvrdjuje, a dodatno potvrdjuje i cinjenica da roditelji cesto mogu da biraju skolu, koju sam takodje naveo) i da imigrantsku decu (slobodnije shvatiti) treba upisati u najbolje skole. Nisam bio naveo ralog za to i on svakako nije taj da decu treba spasiti od kakvog horora vec je taj da treba agresivno sprovoditi integraciju dece smestajuci ih u odeljenja sa sto manje neimigrantske dece. Ali to je samo mali nuzan deo one metastaza-price, znas vec...
Prospero Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) Problem neintegrisanosti i stratifikacije postoji svuda ali ne i ovakav terorizam kao i podrska istom... Upravo. Plus ne treba zaboraviti da su i učestalost i broj žrtava terorističkih napada u Z. Evropi zadnjih desetak godina (od kad se priča o islamskom terorizmu) osetno manji nego tokom '70ih i '80ih, mada su pojedinačno napadi islamskih terorista smrtonosniji (više žrtava po napadu) nego oni koje su vršile razne leve, desne i ine grupe u ranijim decenijama. Edited March 23, 2016 by Prospero
Muwan Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Apropos jučerašnje slučajno izazvane diskusije o bezbednosti u Beogradu, Tesla vraća kontradiverzionu kontrolu na same ulaze oba terminala.
jms_uk Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Jutros Heathrow - pojacano naoruzano policijsko prisustvo. Isto i u Frankfurtu - a video i policijski kombi koji stoji sa ukljucenim svetlima na prilazu aerodromu. Sledeci je kasno nocas Doha, ali mislim da tamo nece biti neke razlike (a i samo tranzitiram). Sent from my iTelephone using Tapatalk
Anonymous Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Гадан свет расте. Нама остаје само да жалимо што смо најлепших петнаестак година у историји спрцали на ратовање. Бар да смо се тада и ми прозезали, па да сада ђускамо у колу, а не овако дупло голо. +1 To mi se mota po glavi poslednjih par godina.
Hella Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 (edited) Jutros Heathrow - pojacano naoruzano policijsko prisustvo. već par dana se spremaju za mogući performans kulturnih različitosti Police officers in London have reportedly been ordered to prepare for as many as 10 terrorist attacks happening at once across the capital, in a dramatic escalation of the capital's readiness after November's Paris shootings. Quoting a government minister with knowledge of the proposals for enhanced security, the Sunday Times reported that police had made cracking down on firearms a top priority. http://www.businessinsider.com/london-police-preparing-for-as-many-as-10-terror-attacks-at-once-2016-3 Edited March 23, 2016 by Hella
Joshua Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Pazi kad mi je to prolazilo kroz glavu i pre ovoga. Zlo koje poznaješ uvek nekako lakše pada. drugar na radu u bxl, inače iz venecije, juče napisa kako se seli u tel aviv jer je bezbednije pošto su ove svinjarije ko dobardan :nemam prikladnog smajlija: živ bio, dig :)
Аврам Гојић Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Ali da li je zaista bilo tako, ili verujemo rendom liku sa tvitera? On je napisao i ovo: Thomas Moens@TMoens Brussels is one of the most multicultural cities in the world. List of casualties of #BrusselsAttacks includes 40+ nationalities zamisli, 40 nacionalnosti na terminalu međunarodnog aerodroma i u sedištu međunarodnih institucija.
Recommended Posts