Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Oni iz Madrida su takođe bili neki dileri. Čak su nabavili eksploziv od nekih rudara (etničkih Španaca) u zamenu za gudru.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovi eksplozivi (u fr i belgiji) su ukradeni na nekom gradilistu u fr prije dvije godine.

Posted

Искупљења.

То су ти смрадићи, може гудра и све али ћу пречицом у рај ако побијем довољно људи. Са времена на време скоро све религије бар неким својим делом склизну у то лудило. У овом случају имамо perfect storm таквог исклизнућа за ислам, огромних економских разлика у практично свакој земљи на свету, повезаност у реалном времену скоро свих држава па и људи, културу у којој је сваки појединац на речима уважаван као краљ а у пракси третиран као роб и огромно, безумно насиље које траје деценијама у земљама које заједно броје стотине милиона становника.

Још је све и добро колико је све погрешно.

Posted

Oko skola:

U pravu si u scenariju da sam ja rekao da su skole lose, a rekao sam ne to, sto je jedno izvrtanje, nego da postoje bolje i losije skole (sto clanak potvrdjuje, a dodatno potvrdjuje i cinjenica da roditelji cesto mogu da biraju skolu, koju sam takodje naveo) i da imigrantsku decu (slobodnije shvatiti) treba upisati u najbolje skole. Nisam bio naveo ralog za to i on svakako nije taj da decu treba spasiti od kakvog horora vec je taj da treba agresivno sprovoditi integraciju dece smestajuci ih u odeljenja sa sto manje neimigrantske dece. Ali to je samo mali nuzan deo one metastaza-price, znas vec...

Posted (edited)

Problem neintegrisanosti i stratifikacije postoji svuda ali ne i ovakav terorizam kao i podrska istom...

Upravo.

Plus ne treba zaboraviti da su i učestalost i broj žrtava terorističkih napada u Z. Evropi zadnjih desetak godina (od kad se priča o islamskom terorizmu) osetno manji nego tokom '70ih i '80ih, mada su pojedinačno napadi islamskih terorista smrtonosniji (više žrtava po napadu) nego oni koje su vršile razne leve, desne i ine grupe u ranijim decenijama.

Edited by Prospero
Posted

Apropos jučerašnje slučajno izazvane diskusije o bezbednosti u Beogradu, Tesla vraća kontradiverzionu kontrolu na same ulaze oba terminala. 

Posted

Jutros Heathrow - pojacano naoruzano policijsko prisustvo. Isto i u Frankfurtu - a video i policijski kombi koji stoji sa ukljucenim svetlima na prilazu aerodromu.

Sledeci je kasno nocas Doha, ali mislim da tamo nece biti neke razlike (a i samo tranzitiram).

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

Гадан свет расте. Нама остаје само да жалимо што смо најлепших петнаестак година у историји спрцали на ратовање. Бар да смо се тада и ми прозезали, па да сада ђускамо у колу, а не овако дупло голо.

+1

To mi se mota po glavi poslednjih par godina.

Posted (edited)

Jutros Heathrow - pojacano naoruzano policijsko prisustvo.

već par dana se spremaju za mogući performans kulturnih različitosti :fantom:

Police officers in London have reportedly been ordered to prepare for as many as 10 terrorist attacks happening at once across the capital, in a dramatic escalation of the capital's readiness after November's Paris shootings.

Quoting a government minister with knowledge of the proposals for enhanced security, the Sunday Times reported that police had made cracking down on firearms a top priority.

http://www.businessinsider.com/london-police-preparing-for-as-many-as-10-terror-attacks-at-once-2016-3

Edited by Hella
Posted

Pazi kad mi je to prolazilo kroz glavu i pre ovoga. Zlo koje poznaješ uvek nekako lakše pada.

drugar na radu u bxl, inače iz venecije, juče napisa kako se seli u tel aviv jer je bezbednije pošto su ove svinjarije ko dobardan :nemam prikladnog smajlija:

živ bio, dig :)

Posted

Ali da li je zaista bilo tako, ili verujemo rendom liku sa tvitera?

On je napisao i ovo:

Brussels is one of the most multicultural cities in the world. List of casualties of #BrusselsAttacks includes 40+ nationalities

zamisli, 40 nacionalnosti na terminalu međunarodnog aerodroma i u sedištu međunarodnih institucija.

• Create New...